Elképzelhető, hogy csődöl majd a Lumia?
Figyelt kérdés
Aki jártas Lumia téren, az biztosan látta, hogy kb semmit nem adtak el az Ios és Android rendszerű telefonokhoz képest tavaly. Arra lennék kíváncsi, hogy vajon meddig mehet még a fenntartás és meddig fogják a Lumiákat még forgalmazni, mert engem csak ez érdekelne és a másik két rendszer hidegen hagy.2016. febr. 8. 18:09
11/12 A kérdező kommentje:
Most nem kell elfogultnak lenni, mert ahogy előttem is írták, megférnek a rendszerek egymás mellett. Mindenki azt vegye, ami neki jó. Nekem Wp lesz, ameddig forgalmazzák :)
2016. febr. 9. 19:39
12/12 anonim válasza:
"Attól hogy te utálod a rendszert mint a szart, attól még a Microsoft köszöni, jól van. Nem csak úgy lehet nézni hogy vagy Android vagy Windows, hanem a kettő egymás mellett is tud létezni."
Nem utálom nekem is van wp telóm.De attól tény, hogy ami nem jó az nem jó.
(Én az iost utálom.)
Microsoft köszöni, de nincs jól, mert a többi szektorjának kell pénzelni a gyenge lábakon álló wp részleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!