Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elképzelhető hogy valaki...

Elképzelhető hogy valaki napokkal később kapja meg Viberen az üzeneteim? Vagy ez csak kifogás lenne?

Figyelt kérdés
Néhány napja beszélgetek egy csajszival, akivel telefonszámot cseréltünk és elkezdtünk Viberen csevegni. Egy ideig minden szuperül ment, azután küldtem neki egy üzenetet, és másnap délután válaszolt, hogy csak akkor kapta meg amit írtam. Pár órát ismét beszéltünk, utánna 2 napra ismét eltűnt, vagyis Viberen "Elérhető"-nek jelezte, és amit írtam neki arra is azt jelezte, hogy "Kézbesítve" , de nem olvasta. Erre két nap után válaszolt hogy ismét csak késve kapta meg. Folyamatosan hangpostára rak amikor hívom, de Viberen meg elérhető. A kérdésem az, hogy lehet valami a Viberrel, vagy egyszerűen csak nem akar írni, vagy letiltott a híváslistájában és ezért rak hangpostára, és ez a tiltás kihathat e a Viberen való üzenetküldésre?

2015. jún. 14. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Technikailag kizárt, hogy a Viber, mint ingyenes szolgáltatás, bármiféle garanciát nyújtana az üzenetek kézbesítésének a határidejére. Bár nem zárható ki, hogy 99,99999999%-ban azonnal megérkezik az üzenet, így a gyanakvás megalapozott is lehet, komo,y döntést (párkapcsolat lezárása, ilyesmi) erre semmiképp nem alapoznék.

Ha az illető megbízhatatlan, az ki fog derülni másképp is, csak figyelj.

És küldj SMS-t, értesítési visszaigazolással, ott tudhatod mit kapsz a pénzedért.

2015. jún. 15. 04:20
 2/3 bp1985 ***** válasza:
Frissítés óta nekem is ezt csinálja. Előtte jó volt.
2015. jún. 15. 09:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Kipróbálom az SMS visszaigazolást. Az igazság az hogy más személyek rendesen megkapják amit írok, ezért is gyanakszok. A csaj eléggé várta az első találkozást, egy ideje tudommal nem volt senkije, ezért nem is értem a reakcióját, és ezért is érdekelt technikai szempontból ez a néhány dolog, hátha mégis ez a hiba.
2015. jún. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!