EszPeti kérdése:
Milyen kínai gyártó telefonját érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
A párommal arra gondoltunk, hogy kipróbálnánk egy ilyen telefont. Egész jó áron kapható már egész jó készülék, csak épp a gyártó nincs még meg. Sokat hallani, olvasni rosszabbnál rosszabb, vagy épp jobbnál jobb, árban megfizethető készülékekről. Kinek mi a tapasztalata? Esetleg tanács márka ügyben?
Eddig három gyártó telefonjait néztem meg, akik esetleg befutók lehetnek. Umi, Ulefone, valamint az Elephone.
Kérek mindenkit, hogy normális hangnemmel írjon. Köszönöm előre is annak, aki válaszol.
2016. febr. 8. 03:53
11/19 A kérdező kommentje:
2016. febr. 9. 01:36
12/19 anonim válasza:
15/19 A kérdező kommentje:
Nem jön be a tinydeal még mindig. Azt írja, hogy ez a weboldal nem érhető el. :D
A többi oldalt megnézem! Köszönöm mindenkinek! :)
Ha esetleg valami kérdésem lenne még, írok ide, remélem akkor is ilyen normálisak, és készségesek lesztek srácok! :)
2016. febr. 9. 23:39
16/19 anonim válasza:
Amit linkeltem , miért nem jön be?
17/19 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Egyszerűen nem jön be. Azt írja a Chrome, hogy "Ez a weboldal nem érhető el." Lehet megpróbálom egy másik böngészővel, bár szerintem azzal se fog menni.
2016. febr. 10. 16:19
18/19 anonim válasza:
Lehet hogy regisztrálni kell.
19/19 A kérdező kommentje:
Na, akkor elmondom még egyszer!Nem hoz be semmit az oldal, mert azt irja, hogy "A weboldal nem érhető el!" Vagyis regisztrálni sem tudnék! Egyébként ahhoz, hogy szétnézzek minek kellene regisztrálni?
2016. febr. 10. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!