Mik a tapasztalataid az Ebookal? Melyik a legismertebb megbízhatóbb gyártó? Hol milyet érdemes vásárolni?
Kindle 5öt vegyél.nekem nagyon Bejött.
20ezer ft körül kapsz reklám mentését vaterán,újonnan.
Van a Kindle, és van az összes többi.
Szerintem válaszd a Kindle akármelyik típusát.
Nekem Touch van már két éve (használtan vettem ebayen), az érintőképernyő és a folyamatosan bekapcsolt Wifi miatt kicsit hamarabb merül le (2 hét), de amúgy nincs gondom vele.
Kindlénél se kell a pc-n tárolni a könyveket...van amazon felhő. A belső memóriára meg aránylag sok fér.
A nyelv opcionális. Téged zavar az angol, nekem meg mindenem angol. Észre se veszem.
A háttérvilágítás nem egy rossz dolog, de gyanítom a te kijelződ minősége messze nem közelíti meg a kindle whitr papper minőséget,mert ez tényleg olyan mint egy papír.
Formátumhoz
Én még nem találtam(bár direkt nem is kerestem) olyat, amit ne olvasott volna. Amit meg esetleg nem olvasna áttolnám pdf-be és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!