Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok telefont ajánlani?...

Kaiu kérdése:

Tudnátok telefont ajánlani? [Többi lent].

Figyelt kérdés

Sziasztok szeretnék ajánlatokat kérni telefonokrol a neten néztem párat de lehet ti többet ismertek az elvárásaim:

Min:1gb ram.

OpRendszer: windows elönyben de android is jöhet.

Min 2gb szabad tárhely ha leszamitjuk az alap progikat de lehet 1gb is.

Min:8mp es kamera (hátlapi), ami a képernyőn van lehet 1mp is.

Min: 1.2 ghz proci es lehetoleg min 2 magos de minel nagyobb pld 4 magos jobb lenne

4g kepes legyen ami fontos nekem

Aksi 2600mAh tol magasabb legyen.

Es a hangfala is jo legyen.

Max 50.000 szánok rá nem gamer telotszeretnek hanem ink netezni fb zni zenet halgatni es par jatekot azert vigyen pld king of thievs es hill climb racing ilyenek ja es ne legyen lassu azer lenyeges a proci es az op rendszer meg a ram es hogy viszonylag sokaig birja bekapcsolva.

Elöre is köszi a valaszokat :)

2016. febr. 5. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
A Microsoft Lumia 640 az megbízható,én azt ajánlanám nekem is az van az Android nem megbízható!
2016. febr. 5. 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzunk pár dolgot:

A Stock Android(esetleg még a Sense)ugyan olyan stabil mint a WP,a Samsung nem egyenlő az Androiddal(TouchWiz egy katasztrófa).A kamera nem az Mpix alapján van,inkább az optika alapján(az Apple meg a HTC se a MPX-ról híres mégis szép képeket csinálnak mert jó az optika),a felbontás is számít valamennyit de inkább teszt fotókat kell nézni a kiszemelt telefonról.A CPU-t se a mag meg az órajel alapján kell nézni hanem a felbontás a CPU+GPU aránya(HD-hez mondjuk egy S410,de mondjuk FHD-hez már S808)MediaTek és Intel van még a Snapdrangon-on kívül de erről nem kell tudnod(az olcsóbb telefonokba MTK,a drágábbakra Snapdrangon,az ASUS-ba és még pár brand-be Intel CPU van).Jó hangszórója kevés telefonnak van de a Moto G 2014-nek van egyértelműen a legjobbja a kategóriában.

Amiket tudok ajánlani:

Meizu M2,Moto G 2014,Lumia 640.De szerintem ha a hangszóró is fontos akkor G.(Stock Android van rajta ami nem fog laggolni)

2016. febr. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!