Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Váltsak iPhonera androidról?...

Váltsak iPhonera androidról? Tudnátok egy stabil telefont ajánlani?

Figyelt kérdés
Kicsit elegem lett az androidból. Annyira instabilnak érzem az egész rendszert, sokszor fagy. Egy stabil telefonra van szükségem, mindegy milyen áron.
2016. febr. 3. 21:58
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
66%
Én samsungról váltottam 5s-re, abszolút nem bántam meg. Most 2 éves, ez az első iphoneom, minden teljesen rendben van vele, eddig összesen talán 5x fagyott le, a régi naponta ennyiszer.. Nekem a 6 formája már nem jön be, ezt csak ajánlani tudom!
2016. febr. 3. 22:11
 2/21 anonim ***** válasza:
89%

Androidosból talán egyedül a Huawei az, ami stabilnak mondható, sose akadozik, és iszonyú ritkán fagy (tapasztalat), de az újraindítás akkor is mindig megoldja a gondot, és gördülékenyen megy tovább! iPhone-ból ár-érték arányban talán az 5S éri meg legjobban, vagy ha a pénz nem gond, akkor 6S vagy 6S Plus. A Windows Phone pedig szintén hardvertől független, önmagában stabil rendszer, mint az iOS, de jóval megfizethetőbb árban, ha esetleg az is érdekelne.

Szóval iPhone-ból már ajánlottam, és mivel köztudott az árkategóriájuk, ezért ebből a kérdésedből gondolom, hogy nem gond a 100 ezer fölötti ár, tehát még a másik 2 rendszertől függően Huawei P8 vagy Lumia 930/950

2016. febr. 3. 22:18
 3/21 anonim válasza:
17%
Én úgyvagyok az iphoneval,hogy elég gyenge legalàbbis az iphone 6 2x1,4 ghz proci 1GB ram 8mp kamera. Nekem elég leves mondjuk.Olyan mintha fú de gyors lenne,de lehet mert olyan az op.rendszer Nem igényel nagy tudàst. Nekem nem kéne kutyàt dobàlni se! És förtelmesen túlàrazott. De mindenkinek sajàt döntése mit vàlaszt.(Annak az àràból telefont is vehetsz.) Én sem vagyok szakértő,de maradok az androidnàl :)
2016. febr. 3. 22:19
 4/21 anonim válasza:
Pff...lehet tahózni orrba szàjba,írtam véleményt megindokoltam miért ez a véleményem,én mit vàlasztanék,és azt is,hogy mindenki úgy dönt ahogy gondolja ennyi.Nem tudom mi ez a nagy Android vs. Iphone,de,ha ez ekkora fàjdalmakat és felhàborodàst okoz az komoly probléma.Ez az oldal nem arra való,hogy màsokat ócsàroljunk,hanem tanàcsadàsra,kisegítésre stb. Ez volt a véleményem 20/L
2016. febr. 3. 22:43
 5/21 anonim ***** válasza:

nem mintha védeni akarnám a kötekedő válaszolót, de egyik fanboy sem jobb.

Mind a két véglet elég szánalmas ;)

Egyébként a legnagyobb hiba az, hogy az emberek 80%-a azt hiszi, hogy a samsung = android.

Holott ez marhaság, a samsung az a cég, aki annyira túlcsicsázza a szoftvert, hogy az komolyan le lassul egy idő után.

A többi gyártónál nem találkozni ilyennel (esetleg ritkán)

De ez is igazából SZEMÉLYES VÉLEMÉNY kérdése.

Ha valakinek nem tetszik egy platform, akkor nyugodtan váltson egy másikra, mert megteheti :)

Nem létezik olyan, hogy az egyik jobb, mint a másik, hiszen mindenkinek SAJÁT véleménye és SAJÁT ízlése van, így ami egy embernek tetszik/nem tetszik, az lehet, hogy a másiknál pont fordítva van.

Én azt mondom, hogy próbálj ki minél több mindent, hogy rájöhess, neked mi tetszik igazán. Mert lehet, hogy 100 válaszolóból 50 androidos, 50 meg iPhoneos, attól még neked is van SAJÁT ízlésed és véleményed.

Próbáld ki mindenképpen amit tudsz, és döntsd el, hogy neked mi tetszik jobban. Mindennek vannak előnyei, hátrányai, saját felhasználása.

Nyugodtan lehet véleménye bárkinek, de a másét is tiszteletben kell tartani, így lehet, hogy pistikének jobban tetszik a bananaphone, klárikának viszont az orange phone, de nem szidják egymás telefonjait, csak azért, mert ők mást használnak.

2016. febr. 3. 22:44
 6/21 anonim válasza:
Nem Samsungról beszéltem nem is lényeg,pontosan én is azt mondtam,hogy mindenki azt hasznàlja,amelyiket kedveli,kényelmesebb neki,én semilyen fan nem vagyok. Volt véleményem,ennyi erre való ez az oldal,nem arra,hogy ahh...most kössünk bele tényleg jól a másikba mert ő ezt szereti a másik meg azt.
2016. febr. 3. 22:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező az a tipikus fajta ember aki szíd egy komplett rendszert, mert ő épp vmi gyenge eszközt használt.
2016. febr. 3. 23:13
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha mindegy milyen áron:

Note 5, S6, G4, Z5, ezek még az android csúcsaik, stabilak.

2016. febr. 3. 23:15
 9/21 anonim ***** válasza:
Valaki leírná miaz hogy lefagy? Itt az irásokból gondolom hogy megáll. Mert nekem van egy primitív telefonom, ami borzasztó lassú. Nem rég hozattam kinából egy sim-es tablettet. Ami piszok gyors, nagyon jó kijelzővel, szóval nekem szuper. De az hogy LEFAGY , nem tudom mi az.
2016. febr. 4. 06:12
 10/21 anonim ***** válasza:
30%

#3.Huawei-n kívül is vannak jó gyártók amik jó telefont csinálnak,azért ez kicsit meredek kijelentés volt.

Kérdező:Nem Samsung-ot kellet volna venni,szerintem cserélj rajta ROM-ot ha nem vagy elégedett a sebességével.De ha tényleg stabil kell akkor én Nexus 6-ot ajánlok.(gondolom az Androidhoz szoktál hozzá)

2016. febr. 4. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!