Váltsak iPhonera androidról? Tudnátok egy stabil telefont ajánlani?
Androidosból talán egyedül a Huawei az, ami stabilnak mondható, sose akadozik, és iszonyú ritkán fagy (tapasztalat), de az újraindítás akkor is mindig megoldja a gondot, és gördülékenyen megy tovább! iPhone-ból ár-érték arányban talán az 5S éri meg legjobban, vagy ha a pénz nem gond, akkor 6S vagy 6S Plus. A Windows Phone pedig szintén hardvertől független, önmagában stabil rendszer, mint az iOS, de jóval megfizethetőbb árban, ha esetleg az is érdekelne.
Szóval iPhone-ból már ajánlottam, és mivel köztudott az árkategóriájuk, ezért ebből a kérdésedből gondolom, hogy nem gond a 100 ezer fölötti ár, tehát még a másik 2 rendszertől függően Huawei P8 vagy Lumia 930/950
nem mintha védeni akarnám a kötekedő válaszolót, de egyik fanboy sem jobb.
Mind a két véglet elég szánalmas ;)
Egyébként a legnagyobb hiba az, hogy az emberek 80%-a azt hiszi, hogy a samsung = android.
Holott ez marhaság, a samsung az a cég, aki annyira túlcsicsázza a szoftvert, hogy az komolyan le lassul egy idő után.
A többi gyártónál nem találkozni ilyennel (esetleg ritkán)
De ez is igazából SZEMÉLYES VÉLEMÉNY kérdése.
Ha valakinek nem tetszik egy platform, akkor nyugodtan váltson egy másikra, mert megteheti :)
Nem létezik olyan, hogy az egyik jobb, mint a másik, hiszen mindenkinek SAJÁT véleménye és SAJÁT ízlése van, így ami egy embernek tetszik/nem tetszik, az lehet, hogy a másiknál pont fordítva van.
Én azt mondom, hogy próbálj ki minél több mindent, hogy rájöhess, neked mi tetszik igazán. Mert lehet, hogy 100 válaszolóból 50 androidos, 50 meg iPhoneos, attól még neked is van SAJÁT ízlésed és véleményed.
Próbáld ki mindenképpen amit tudsz, és döntsd el, hogy neked mi tetszik jobban. Mindennek vannak előnyei, hátrányai, saját felhasználása.
Nyugodtan lehet véleménye bárkinek, de a másét is tiszteletben kell tartani, így lehet, hogy pistikének jobban tetszik a bananaphone, klárikának viszont az orange phone, de nem szidják egymás telefonjait, csak azért, mert ők mást használnak.
Ha mindegy milyen áron:
Note 5, S6, G4, Z5, ezek még az android csúcsaik, stabilak.
#3.Huawei-n kívül is vannak jó gyártók amik jó telefont csinálnak,azért ez kicsit meredek kijelentés volt.
Kérdező:Nem Samsung-ot kellet volna venni,szerintem cserélj rajta ROM-ot ha nem vagy elégedett a sebességével.De ha tényleg stabil kell akkor én Nexus 6-ot ajánlok.(gondolom az Androidhoz szoktál hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!