Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Váltsak iPhonera androidról?...

Váltsak iPhonera androidról? Tudnátok egy stabil telefont ajánlani?

Figyelt kérdés
Kicsit elegem lett az androidból. Annyira instabilnak érzem az egész rendszert, sokszor fagy. Egy stabil telefonra van szükségem, mindegy milyen áron.
2016. febr. 3. 21:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy Samsungom van? Lg G4em van, ahogy az egyik válaszadó írta, csúcskészülék. Mivel rengeteget használom, sokszor lefagy. A lefagyást úgy értem, hogy pl. Nézem az emaileket és egyszer csak nem tudok rányomni semmire, és újra kell indítani a telefont.

Hihetetlenül idegesit.

iPhoneból természetesen egy 6S Pluson gondolkozom, nincs 5S meg ilyenek.

Ha tényleg stabil az a rendszer akkor váltani fogok. És ne vitatkozzatok, hanem mindenki a saját tapasztalatait írja le egy adott oprendszerrel kapcsolatban.

2016. febr. 4. 08:29
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

Hard reset, töröld a cache-et.

Iphone is képes szarul müködni egy idő után ha az is televan szemetelve.

Nincs olyan h tökéletes rendszer.1

(Ismerősömnek is G4 van azon dolgozik is, és neki 1x sem fagyott le.)

2016. febr. 4. 08:44
 13/21 anonim ***** válasza:
40%

érdekes, de szerintem ez a felhasználótól függ.

Apám írtja a mobilokat, tönkretett egy s3-mat, most egy g3-mat is megölt, pár hónap alatt az ő kezében az összes csúcsmodell szétment, nekem ezzel szemben van egy sony ericsson x10 mini-m ami papíron említésre sem méltó, mégsem fagy le soha (az mondjuk tény, hogy ezalatt a jópár év alatt a jack csatlakozó behalt (rip))

szóval felhasználótól függ, hogy fagyni fog-e a telefon.

Ha az ember nem tudja minimálisan karban tartani, akkor tényleg érdemes olyan platformra váltani, mint az ios, azzal nem kell törődni, max néha újraindítani.

Szerintem vágj bele, aztán majd lesz, ami lesz :)

2016. febr. 4. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
Csákány, én nem mondtam, hogy a Huawei-n kívül nincsenek jó Androidosok, csak azt, hogy általánosságban azok a legstabilabbak!
2016. febr. 4. 11:56
 15/21 anonim ***** válasza:
#14.Ez azon múlik hogy kinek mi a jó.Mondjuk azt el kell ismernem hogy a P8 Lite a legjobb vétel a középkategóriában(esetleg pár Xiaomi veheti fel vele a versenyt).Csúcskategóriában mondjuk engem talán a Nexus 6P meg a P8 győzött meg,a Mate valahogy nem...
2016. febr. 4. 14:39
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Nem az Android hibája, hogy a Samsung telefon lassul egy idő után, ha tennél rá egy Cyanogenmodot, semmi baja nem lenne. Mindenki azt szajkózza, hogy így lassú az Android, úgy szaggat, de hogy egy normális stock Android nem járt náluk, az is biztos. Megveszi az egyszeri ember az olcsó, kevés rammal rendelkező, felületbuherált Androidos telefont, azután jön sírva, hogy lassú/akad, és akkor így sz@r meg úgy f0s a rendszer. Nem véletlen, hogy mindenki 40+ ezer forintot mondd itt a gyak.kérdéseken, ha droidos telefon kell az illetőnek, és nemet mondanak az olcsó Samsungra. Nem vagyok fanboy, csak már idegesítenek a terjedő hülyeségek.
2016. febr. 4. 16:13
 17/21 anonim válasza:
96%

Átérzem. Törjön le a kezem,ha még 1x Samsungom lesz. Galaxy S3 3 évesen tropa a telefon, lassú kaki és mind2 kezem is kevés ahoz,h. megszámoljam hányszor fagyott le,emellett az üzemideje max 1 óra,pedig új aksit is vettem bele,mert az előző annyira felpúposodott,h. a papír hátlapját is haza vágta, de nyugtasson a tény mindenkit,h. nem csak a telefon sz*r,hanem a szervíz is. Fél éves teló kijelzőjére olyan mély karcot csináltak,h. kedvem lett volna felgyújtani az egész helyett a "szakemberekkel" együtt...

Most készülök én is iPhonera váltani, báár én beérem egy 5Sel is,mert telefonáláson,smsezésen,emailezésen, facebookozáson kívül nem sok mindent csinálok rajta,komolyabb tevékenykedésekhez ott az iPadem. :)

Honor 7 is nagyon jól sikerült, stabil telefon, jó ár/érték aránnyal. Nekem azzal csak az a gondom, hogy nagy ( 5.2 col )

2016. febr. 4. 22:47
 18/21 anonim válasza:
Én pl azért ajánlottam az 5S-t mert mikor voltam a vodafonnál mellettem hoztak vissza 2 6s-t és az eladó is mondta hogy szerencsés vagyok ezzel a modellel mert 6ból is, de leginkább 6s-ből sokat visznek vissza cserére. Elhiszem hogy menő hogy tudod venni és a legújabb típus kell, de ha valóban stabilra vágysz ezt érdemes átgondolni és nem csak rávágni hogy a legújabb/legnagyobb kell.
2016. febr. 4. 23:08
 19/21 anonim válasza:
53%
18.as válaszoló Alá kell támaszam tapasztalatodat. Oszt.társamnak 6s plus van és miután megkapta rá pár hétre vitte is a szervizbe,ahol 2-3 hetet töltött mire visszakapta. Oké azóta működik rendesen csak az ember ilyenkor elgondolkodik,h. ennyiért jól döntöt-e..
2016. febr. 5. 00:07
 20/21 anonim ***** válasza:
LG,Samsung Galaxy S3
2016. febr. 5. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!