Váltsak iPhonera androidról? Tudnátok egy stabil telefont ajánlani?
Ki mondta, hogy Samsungom van? Lg G4em van, ahogy az egyik válaszadó írta, csúcskészülék. Mivel rengeteget használom, sokszor lefagy. A lefagyást úgy értem, hogy pl. Nézem az emaileket és egyszer csak nem tudok rányomni semmire, és újra kell indítani a telefont.
Hihetetlenül idegesit.
iPhoneból természetesen egy 6S Pluson gondolkozom, nincs 5S meg ilyenek.
Ha tényleg stabil az a rendszer akkor váltani fogok. És ne vitatkozzatok, hanem mindenki a saját tapasztalatait írja le egy adott oprendszerrel kapcsolatban.
Hard reset, töröld a cache-et.
Iphone is képes szarul müködni egy idő után ha az is televan szemetelve.
Nincs olyan h tökéletes rendszer.1
(Ismerősömnek is G4 van azon dolgozik is, és neki 1x sem fagyott le.)
érdekes, de szerintem ez a felhasználótól függ.
Apám írtja a mobilokat, tönkretett egy s3-mat, most egy g3-mat is megölt, pár hónap alatt az ő kezében az összes csúcsmodell szétment, nekem ezzel szemben van egy sony ericsson x10 mini-m ami papíron említésre sem méltó, mégsem fagy le soha (az mondjuk tény, hogy ezalatt a jópár év alatt a jack csatlakozó behalt (rip))
szóval felhasználótól függ, hogy fagyni fog-e a telefon.
Ha az ember nem tudja minimálisan karban tartani, akkor tényleg érdemes olyan platformra váltani, mint az ios, azzal nem kell törődni, max néha újraindítani.
Szerintem vágj bele, aztán majd lesz, ami lesz :)
Átérzem. Törjön le a kezem,ha még 1x Samsungom lesz. Galaxy S3 3 évesen tropa a telefon, lassú kaki és mind2 kezem is kevés ahoz,h. megszámoljam hányszor fagyott le,emellett az üzemideje max 1 óra,pedig új aksit is vettem bele,mert az előző annyira felpúposodott,h. a papír hátlapját is haza vágta, de nyugtasson a tény mindenkit,h. nem csak a telefon sz*r,hanem a szervíz is. Fél éves teló kijelzőjére olyan mély karcot csináltak,h. kedvem lett volna felgyújtani az egész helyett a "szakemberekkel" együtt...
Most készülök én is iPhonera váltani, báár én beérem egy 5Sel is,mert telefonáláson,smsezésen,emailezésen, facebookozáson kívül nem sok mindent csinálok rajta,komolyabb tevékenykedésekhez ott az iPadem. :)
Honor 7 is nagyon jól sikerült, stabil telefon, jó ár/érték aránnyal. Nekem azzal csak az a gondom, hogy nagy ( 5.2 col )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!