Építőiparba milyen telefont tudnátok ajánlani max 90 ért?
Figyelt kérdés
BlackView BV5000 ra gondoltam de 230g soknak tűnik.
valami porálló nagy akus telefont szeretnék
2016. febr. 2. 20:51
1/5 anonim válasza:
Építőiparban dolgozom, egy 10 éves Samsung butatelefonom van, elnyűhetetlen, és nem kell folyton tölteni, mint ezeket a modern vackokat.
2/5 anonim válasza:
A Caterpillar telefonokat ilyen célra tervezték. :)
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, bocsánat, nem 10 éves, csak nyolc. Ő lenne az:
95 grammos, körben a gumiborítás védi a leejtéstől, ütésektől, a billentyűzet meg egybefüggő gumiborítás, hogy a gombok közt se menjen be por, víz. De ilyet már biztos nem találsz, csak használtan. Így valószínű a második válaszoló által említett Caterpillar lesz amit keresel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat
2016. febr. 2. 23:53
5/5 anonim válasza:
Igazából szerintem felesleges drága strapabíró telefon.
Egy sima okostelefonhoz is vannak normális gumis tokok+fólia, vagy egy sima bebújtatós tok, és semmi baja nem lesz. Vagy tényleg egy olcsó nyomógombos, esetleg egy olcsó Lumia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!