Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nincs 3G a telefonon csak H!...

Bandita66 kérdése:

Nincs 3G a telefonon csak H! (Telenor) Valami beállítási gond lehet? HELP!

Figyelt kérdés

Két éve vettem egy független okostelefont(Lg optimus e975).

Kellett hozzá új micro sim kártya(Telenor).A két év alatt 1xer sem írta ki a 3G-t mindig csak a H-t.Pedig voltam az ország több pontján is.De nemrég beleraktam kiváncsiságból egy telekomos kártyát és egyből kiírta a 3G-t!!

Bementem a telenorhoz kértem új kártyát azt mondták ezzel menni fog.Úgyanúgy maradt a H...

2016. jan. 30. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"1,De akkor azzal mivan ha ide rakod telefonod az enyém mellé.Nekem folyamatosan E-t ír neked meg H,3G,4G?És te is telenoros vagy!hm? "

A cella admission vagy capacity control function-je visszavágta a te telefonodat 2Gre. Remélem érthető HMMMMM???!!!

"2,Telekomos kártyával miért ir egyből 3G-t ez a telefon a telenoros kártyával meg max E vagy H...hm?"

Ebben én kételkedem, hogy hálózattól függ - de mint említettem volt 3G lehet , hogy akkor R99-es radio bearer-t kapsz. Remélem érted amiről beszélek Hmmmm???!!!

2016. jan. 30. 12:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Na látod ez már érdekesebb válasz volt:)
2016. jan. 30. 13:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én tarifacsomagom tartalmazza a 4G lehetőséget, a tied is? Mert nem jàr alapból.
2016. jan. 30. 16:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Ez a új Gen.Dolgozói előfizetés.Nem igazán ír a sebességről.

De azt fogom csinálni hgy keresek egy Telenoros munkatársat a melóba.Irány az ebédlő.Ahol neki tuti 3-4G lesz nekem stabilan E.Na akkor kártya csere...és meglátjuk kinek mit ír majd telója.Jövő héten megírom mire jutottam.Már ha érdekel valakit ez rejtély:)

2016. jan. 31. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!