Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor R260 adatkábellel nem...

Telenor R260 adatkábellel nem működik USB meghajtóként. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Ha bedugom az adtkábelt, akkor elkezd tölteni, de a gép (win XP) nem jelez semmiféle USB kapcsolatot. A telefonban egyébként van egy 4 GB-os micro SD kártya is.

Több gépen is próbáltam, egyiken se működik.

Drivert sem találtam ehhez a tipusú telefonhoz, ezt a linket próbáltam, de innen csak egy pdf fájlt tölt le:

[link]

Esetleg tud valaki linket megfelelő driverhez?

2013. szept. 6. 12:17
1 2
 1/11 Wadmalac ***** válasza:

A készüléket nem ismerem, ezért csak tipp, nem lehet, hogy maga a telefon van MTP módban sima USB mód helyett? Ez a kapcsolatbeállításoknál állítható valahol.

Az Xperiák pl. nem kapcsolódnak sima USB eszközként, ha MTP módban vagy.

2013. szept. 6. 12:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs ilyen beállítás,viszont a kábel csatlakoztatásakor ki lehet választani, hogy "adathordozó" (más válastási lehetőség nincs is).
2013. szept. 6. 13:12
 3/11 Wadmalac ***** válasza:

Ahha. Nem volt korábban esetleg a driver nélkül már csatlakoztatva úgy, hogy kiírta, hogy hiba történt, ezt az usb eszközt nem tudta telepíteni?

Mert akkor többé nem hajlandó foglalkozni vele.

Be kell menni a vezérlőpultba, rendszer, eszközkezelő, az usb eszközöknél törölni a sárga kérdőjeles usb eszközöket, aztán újra bedugni, hátha.

Ha a telepítővarázsló elindul, engedd a neten keresni, talán összejön.

2013. szept. 6. 13:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Volt driver nélkül csatlakoztatva, de a gép eleve nem fel sem ismerte, a telepítést sem ajánlotta fel. Az eszközkezelőben sincs sárga kérdőjeles eszközt.

Eredetileg ez egy "ZTE G R255" telefon telenoros szoftverrel. A ZTE oldaláról próbáltam drivert letölteni, de a magyar, telenoros változatnál a link hibás, a normál G R255 driver pedig nem működik.

2013. szept. 6. 13:47
 5/11 Wadmalac ***** válasza:
Telefonon SW cseréje másikra? (nem telenorosra)
2013. szept. 6. 14:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Én is gyanakszom rá, hogy talán a telenoros szoftverben szúrtak el valamit.

Sw cserét még nem csináltam, de lehet hogy utánanézek ha nincs más megoldás.

2013. szept. 6. 14:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy hibás volt a kábel. Visszavittem a boltba, és az eladó telefonjával sem működött. Kicserélték, az új kábelt este tudom kipróbálni.
2013. szept. 6. 15:23
 8/11 Wadmalac ***** válasza:

Akkor előállt a vicc szerinti helyzet:

- Doktor úr, mi bajom lehet? Az ujjammal megnyomom a térdem, fáj, megnyomom a bordám, fáj, megnyomom a homlokom, fáj, bármit megnyomok, fáj.

- Uram, önnek el van törve az ujja.

2013. szept. 9. 09:04
 9/11 Dagatt83 válasza:
A telefont dugd be a gépbe és a telefonon nyomj egy-OK gombot és már telepíti is.nekem is ilyen telom van.
2013. okt. 29. 06:01
 10/11 Dagatt83 válasza:
de előtte tedd bele az SDkártyát anélkül nem fog menni.
2013. okt. 29. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!