Nincs 3G a telefonon csak H! (Telenor) Valami beállítási gond lehet? HELP!
Két éve vettem egy független okostelefont(Lg optimus e975).
Kellett hozzá új micro sim kártya(Telenor).A két év alatt 1xer sem írta ki a 3G-t mindig csak a H-t.Pedig voltam az ország több pontján is.De nemrég beleraktam kiváncsiságból egy telekomos kártyát és egyből kiírta a 3G-t!!
Bementem a telenorhoz kértem új kártyát azt mondták ezzel menni fog.Úgyanúgy maradt a H...
LG-m van, igaz F70-es.
rendszerbeállítások-internet megosztás-mobilhálózatok- hálózat típus-preferált hálózattípus- Az első kettőből valamelyik pipa.
Olyan van hgy Hálózat tipus:GSM/WCDMA vagy csak WCDMA.
Hálózat választás:Telenor GSM vagy Telenor WCDMA.
Próbáltam mindehgy de igy is max a H jött be.
Nem tökmindegy mit látsz a képernyőn? Ha már látsz H mint HS(D)PA jelzést az már 3G számodra. Lehet 3g -t csak akkor ír ki a telefon ha csak R99-es radio bear-ert kap az adatkapcsolatnál ( az meg ugye mint köztudott csak 384 kbit/sec mit az köztudott).
Nem győztelek meg? Akkor egy teszt rádszabva:
1. Okla speedtest app letölt:
2. Amikor látod a H! feliratot akkor teszt elindít.
3. Eredmény több mint 384 DL irányba? Akkor 3Gét használsz, gratula NO more görcs.
"Gyárban az étkezőben nekem mindig E-van.Használhatatlan.Egyik munkatársnőmnek is LG telója van és nála 4G-t írt(telenoros)...ezért is zavar ez az egész."
Ahol sétálsz lehet nincs 3G lefedettség marad a 2G ( igazából az edge sem olyan rossz ( 256 kbit/sec), lehetne "sima GPRS" is ).
Az, hogy nem lép fel a telefonod 4Gre az lehet telefon beállítás és/vagy előfizetés probléma is,
1,De akkor azzal mivan ha ide rakod telefonod az enyém mellé.Nekem folyamatosan E-t ír neked meg H,3G,4G?És te is telenoros vagy!hm?
2,Telekomos kártyával miért ir egyből 3G-t ez a telefon a telenoros kártyával meg max E vagy H...hm?
Értem én hgy jó a H. De valami mégsem sitmmel vagy telóval van valami a hálózattal.Érted mi a próbléma?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!