Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nincs 3G a telefonon csak H!...

Bandita66 kérdése:

Nincs 3G a telefonon csak H! (Telenor) Valami beállítási gond lehet? HELP!

Figyelt kérdés

Két éve vettem egy független okostelefont(Lg optimus e975).

Kellett hozzá új micro sim kártya(Telenor).A két év alatt 1xer sem írta ki a 3G-t mindig csak a H-t.Pedig voltam az ország több pontján is.De nemrég beleraktam kiváncsiságból egy telekomos kártyát és egyből kiírta a 3G-t!!

Bementem a telenorhoz kértem új kártyát azt mondták ezzel menni fog.Úgyanúgy maradt a H...

2016. jan. 30. 12:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Telefon beállításokat próbáltad? A kártyához lehet beállítani (nem tudom a tieden hol) hogy melyik hálózatot használd 2G vagy 3G.
2016. jan. 30. 12:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A H betű a HSDPA-t jelenti. Nem értem mi a bajod, amikor az gyorsabb, mint a 3G. Nem hivatalosan 3.5G-nek is szokták mondani...
2016. jan. 30. 12:18
 3/14 anonim ***** válasza:

LG-m van, igaz F70-es.

rendszerbeállítások-internet megosztás-mobilhálózatok- hálózat típus-preferált hálózattípus- Az első kettőből valamelyik pipa.

4/14 A kérdező kommentje:

Olyan van hgy Hálózat tipus:GSM/WCDMA vagy csak WCDMA.

Hálózat választás:Telenor GSM vagy Telenor WCDMA.

Próbáltam mindehgy de igy is max a H jött be.

5/14 anonim ***** válasza:

Nem tökmindegy mit látsz a képernyőn? Ha már látsz H mint HS(D)PA jelzést az már 3G számodra. Lehet 3g -t csak akkor ír ki a telefon ha csak R99-es radio bear-ert kap az adatkapcsolatnál ( az meg ugye mint köztudott csak 384 kbit/sec mit az köztudott).

Nem győztelek meg? Akkor egy teszt rádszabva:

1. Okla speedtest app letölt:

[link]

2. Amikor látod a H! feliratot akkor teszt elindít.

3. Eredmény több mint 384 DL irányba? Akkor 3Gét használsz, gratula NO more görcs.

2016. jan. 30. 12:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Gyárban az étkezőben nekem mindig E-van.Használhatatlan.Egyik munkatársnőmnek is LG telója van és nála 4G-t írt(telenoros)...ezért is zavar ez az egész.
2016. jan. 30. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
H az gyorsabb mint a 3G mi a probléma valójában? 4G-ét nem tud a telefonod
2016. jan. 30. 12:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis a telefonod tudja, csak a csomagod nem
2016. jan. 30. 12:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Gyárban az étkezőben nekem mindig E-van.Használhatatlan.Egyik munkatársnőmnek is LG telója van és nála 4G-t írt(telenoros)...ezért is zavar ez az egész."

Ahol sétálsz lehet nincs 3G lefedettség marad a 2G ( igazából az edge sem olyan rossz ( 256 kbit/sec), lehetne "sima GPRS" is ).

Az, hogy nem lép fel a telefonod 4Gre az lehet telefon beállítás és/vagy előfizetés probléma is,

2016. jan. 30. 12:37
 10/14 A kérdező kommentje:

1,De akkor azzal mivan ha ide rakod telefonod az enyém mellé.Nekem folyamatosan E-t ír neked meg H,3G,4G?És te is telenoros vagy!hm?

2,Telekomos kártyával miért ir egyből 3G-t ez a telefon a telenoros kártyával meg max E vagy H...hm?

Értem én hgy jó a H. De valami mégsem sitmmel vagy telóval van valami a hálózattal.Érted mi a próbléma?:)

2016. jan. 30. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!