Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hülyének néznének, ha bemennék...

Hülyének néznének, ha bemennék egy mobiltelefon szervizbe, es azt kéném, hogy telepítsenek androidot a telefonomra?

Figyelt kérdés
Külföldről rendeltem a telefonom (lenovo vibe x2). Szerintem hamis android lehet rajta, mert alapból a menü félig magyar-angol-japán. Amikor megnézem a telefon adatait, kiírja, hogy android 4.4.2 de amikor kattintgatok rá akkor ugye fel kéne hozni a kitkat feliratot(asszem) de ez nem történik meg. Meg amikor rámegyek a system updatere (így írja a rendszerfrissítést) akkor kiírja, hogy "A beállítások alkalmazás sajnos leállt" és mindig ezt csinálja. Szóval valahogy lehet androidot rátenni? Esetleg ajánlanátok módszereket, helyeket, ahol megcsinálják? Előre is köszi a válaszokat.

2016. jan. 19. 01:04
1 2
 11/11 Robbbi ***** válasza:

Amit a hatodik hozzászólásnál írtam,az egész fórumot el kéne olvasni, mert kb.: a #98-tól írnak (de lehet, h előtte is) a problémáról bővebben, és vlmilyen ROM verziót vagy mit kell frissíteni, egy csóka javított programjával:

[link]

Ez egy link a multilangos verzióhoz, kicsi pénzért asszem!

Kérdezd meg, hogy hogy megy az egész, ezért van az a fórum. Remélem tudtam segíteni.

2016. jan. 21. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!