Hülyének néznének, ha bemennék egy mobiltelefon szervizbe, es azt kéném, hogy telepítsenek androidot a telefonomra?
Nomármost. Nincs olyan, hogy "hamis android". Gondolj bele, kinek lenne ebből haszna? Az Android egy nyílt rendszer, Bármelyik valamirevaló telefon ROMját le tudod szedni az internetről.
A verziószámos easter egg nem működik csomó ROMon, én egyszer pl sonyn próbáltam és nem sikerült.
Az updateos dolog kicsit aggasztóbb,arra nem tudok mit mondani. Ha hamis valami, akkor az a telefon, de nem hiszem hogy bárki is lenovo-t klónozna, nem elég nagy név az.
Szerintem nézd meg ezt az oldalt, mert itt pont olyan problémával találkozhatsz mint a tied, és megoldást is találtak rá. Mondjuk a #98-as hozzászólást nézd meg, utánna írják, hogy mit kell csinálni, hogy hasítson a műszer.
"Az 5. válaszolónak köszönöm a linket, de nem tudom, hogy mit csináljak vele, mert letöltöttem telefonra, kicsomagoltam zip openerrel, de csak alkalmazások voltak benne (spider-man, meg realfootball, és hasonlók)"
A linkben ott volt a leírás, mit csinálj vele.
Nem kell kicsomagolni, telóra felmásolni, a lieírás szerint telót update módban újraindítani és telepíteni a frissítést.
Az appok ,amit láttál, a gyári romhoz alapból telepített appok lennének.
Viszont amit linkeltem, az szigorúan az eu verzió, a tied meg lehet, hogy eltérő ázsiai hardver, nem biztos, hogy jó hozzá.
Nézd meg ezt a kérdést és választ, itt elvileg a CU verzió flashtoolos frissítése le van írva, letöltő linkkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!