Leejtettem a Nokia Lumia 820-amat és eltört a kijelző és nem cserélik. Adatokat se tudok róla leszedni mert nem tudom feloldani, és így nem engedi. Mit tudnék csinálni?
Rendelsz egy kijelzőt pl. innen. Aztán jöhet a csere. Előző pedig hülyeséget írt. Ha Sony, Samsung, Huawei, Iphone, vagy más stb telefon esik le, akkor annak törik be a kijelzője.
"igen, de attól még hogy a droid vagy iphone kijelzője betörik, fel lehet oldani a telefont és hozzá lehet férni az adatokhoz nagyokon... windows phone-nál ez nem megy."
Mas telefonoknal se tudsz hozzaferni a keszulekmemoriahoz, ha a zarkepernyo koddal/mintaval/jelszoval van vedve. Az valo igaz, hogy droidon ezt mesekonnyu kiutni adatvesztes nelkul. Gyanitom a kerdezonek is ilyesfajta gondja van. Leesett a teefon, betort a kijelzo, nem erzekel, es igy nem tudja feloldani a kodolt telefont, azaz nem fer hozza geprol a telefonon tarolt adataihoz. De ha nem tudsz ertelmes valaszt adni inkabb ne is valaszolj
Te most szórakozol velem? több mint 2 éve vagyok WP user, csak tudom mi a helyzet!
Egyrészt hozzá tudsz férni telefonról a saját cuccaidhoz a Files nevű appal
Másrészt pedig mint már írtam ha nincs lekódolva a telefon akkor miután csatlakoztattad a gépre a telefont látod a telefonon, illetve SD kártyán lévő adatokat (már ha van kártya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!