Android vs. Windows Mobile?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 21:50
11/25 anonim 

válasza:

android most is az van(google nexus one)
13/25 anonim 

válasza:

biztos a vindóz a szar. idézem. szóval ennyit erről:D adroid.
15/25 anonim válasza:
Jelenleg WinMO...
Andriod alakul...talán egy év mulva, ha továbbra is tartja a lendületet. Hiába a sebesség, ha a (ki)használhatóság (akár multimédia, akár business) WinMO még mindig nyerő.
16/25 anonim 

válasza:

Előzőnek: Használtál már androidot?
17/25 anonim válasza:
Már hozzászóltam, de hozzászólok mégegyszer.
WinMO most 6.5-öt támogat, WinMO-nál NINCSEN multitouch, Androidnál van multitouch. Bátyámnak Dezsője (HTC Desire)-je van, nekem Samsung i900 (Omnia I). Sokkal jobb a Dezső, gyorsabb, szebb operációs rendszer, használhatóbb operációs rendszer stb. CSAK az Android!
18/25 anonim válasza:
Nekem is az android jön be :D és Vodafon 845 -öt fogok venni mert csak 30 ezer és mert ANDROIDos !:D
19/25 anonim 

válasza:

Android 4ever (HTC Desire tulajdonos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!