Android vs. Windows Mobile?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 21:50
3/25 anonim válasza:
Már csak az Igo miatt is Windows.
4/25 anonim válasza:
Jelen pillanatban nem tudnék választani, hogy milyen telefont vegyek, nemsokára kijön a Windows Mobile 7 ami írdatlan jó lesz.
Az utolsó kollegának meg üzenem, hogy amit mondott az egy valótlan állítás, hisz Androidra megérkezett az Igo:
5/25 anonim 

válasza:

Az Android gyorsabb és egyszerűbben kezelhető mint a WM. A WM-ra viszont jóval több program van, mivel a régebbi WM és PocketPC programok is mennek rajta(pont emiatt lassú, a lefelé kompatibilitás miatt). Én most inkább WM telefont vennék, de 1-2 év múlva inkább Android, mellesleg a WM7 már nem lesz lefelé kompatibilis.
6/25 anonim válasza:
Amit én találtam az az, hogy még nem lehet megvenni az Igo-t androidra, ha lehet is majd akkor az olyan lesz mint az iphonon azaz igo amigo. (azaz a butított verzió). Ha lehetne is akkor is egy európa térképpel duplázná a készülék árát, szóval nem érné meg. A tört verziókra meg mégtöbbet kellene várni. Bár az Igo sem töléletes nekem hiányzik a kamionnal közlekedés funkció és a tracklog csak pozicót táról sebességet magasságot nem.
7/25 anonim válasza:
Egyertelmu WinMO.
Tobb funkcioval bir (foleg Winn felhasznaloknak), hogy a programokat ne is emlitsem. Par ev mulva talan Android. Ha nem leszzsakutca az is ugy mint a Symmbian...
8/25 anonim válasza:
Érdekes nekem a Symbiannal semmi bajom. Mondjuk nem is vagyok oylan überkocka hogy a bugyrait fejtegessem, és belebukjak:D
9/25 anonim 

válasza:

Nekem windows mobilom van, apukámnak is. Én csak általános dolgokra használom, és teljesen jó, a játékok nem iphone szintüek de annyira nem is érdekell. Apukám meg üzleti dolgokra is használja, ezekre a célokra csak is WINDOWS MOBILE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!