Olcsó telefon rövidtávra, vagy drága hosszú távra? Ti melyik elvet követitek?
Kollégámmal ma ebédidőben beszélgettünk, hogy ki milyen időközönként cserélgeti a telefonját. Én mindig is úgy csináltam, hogy inkább befektettem egy drága készülékbe, amit aztán 3-4 évig használtam, ameddig tönkre nem ment. Ő pedig azt mondta, soha nem fizetne ki vagyonokat egy telefonért, 100 ezernél többet nem szán rá, cserébe minden évben újat vesz, mert mint mondta "megunja őket".
Ti milyen időközönként cserélitek a telefonjaitokat? Inkább vesztek drágát ritkábban, vagy olcsót gyakrabban??? Melyik a jobb megoldás, és miért??
Nemet és kort írjatok!
Olcsó középkategóriás, illetve használt felsőkategóriás elvet követem. Ezért is használok napi szinten egy LG Nexus 4-et, 2012-ből. Tavaly vettem 32e-ért, használtan, magánszemélytől, de nincs rá panasz. A legújabb Cyanogenmod fut rajta és bőven hozza a mai középkategória szintjét.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!