Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olcsó telefon rövidtávra,...

Olcsó telefon rövidtávra, vagy drága hosszú távra? Ti melyik elvet követitek?

Figyelt kérdés

Kollégámmal ma ebédidőben beszélgettünk, hogy ki milyen időközönként cserélgeti a telefonját. Én mindig is úgy csináltam, hogy inkább befektettem egy drága készülékbe, amit aztán 3-4 évig használtam, ameddig tönkre nem ment. Ő pedig azt mondta, soha nem fizetne ki vagyonokat egy telefonért, 100 ezernél többet nem szán rá, cserébe minden évben újat vesz, mert mint mondta "megunja őket".

Ti milyen időközönként cserélitek a telefonjaitokat? Inkább vesztek drágát ritkábban, vagy olcsót gyakrabban??? Melyik a jobb megoldás, és miért??

Nemet és kort írjatok!

2016. jan. 8. 13:29
1 2 3
 21/23 karpa60 válasza:
én nekem 15 e forintos telom van 3 éves de volt 6 éve 140 e ftos ugyan annyit birt mint az olcsóbb szóval nem éri megvenni egy drága telot ha hozza ugyanazt amit egy drága :D
2016. jan. 9. 16:04
 22/23 anonim ***** válasza:

Olcsó középkategóriás, illetve használt felsőkategóriás elvet követem. Ezért is használok napi szinten egy LG Nexus 4-et, 2012-ből. Tavaly vettem 32e-ért, használtan, magánszemélytől, de nincs rá panasz. A legújabb Cyanogenmod fut rajta és bőven hozza a mai középkategória szintjét.

24/F

2016. jan. 18. 15:07
 23/23 anonim ***** válasza:
de 5-30k között is igen jó pl 5k ér lenovo b 3000 mah akku android 6.0 8gb 4g ugyan egy szimes de a legtöbb embernek úgy is 1sim e van 10-15k ér galaxy s4 vagy s5 8-16 gb android 5.0-6.1 3 3000 mah akku ha jól keresem az ember dous verzuot is ki foghat ami dul sim 20-23k huawei p10 és nem a butitott lite a sime p10 3500 mah akku usb c gyors töltés android 9.0 64 gb aztán olyan 30-40k között s7 a sima s7 nem az edge 32 gb dual sim android 8 ugyan ez még micro usb-s de szintén quick charge plus vezeték nélküé is tud
2022. máj. 23. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!