IPhone 3G vagy Nokia N97 Mini?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 21:10
12/19 anonim 

válasza:

Iphone: gyors,szép,minden van rá
14/19 anonim 

válasza:

Ha az N97-et választod akkor mindenképp a minit mer a nagytesója tele van szoftverhibákal...a mini már egy javított verzió
16/19 anonim válasza:
jolvan már minek istenítitek az Iphone-t nekem n97minim-van legujjab firmvare van rajta nagyon jol müxik szinte tökéletes már most is de még lesz ujjab firmvare
egyébként érintőképernyős mind2 de szerintem egy sima nyomogombos többet ér:)
dehát kinek mire kell a telefon én sokat telefonálok ugyhogy ha visszacsinálhatnám most egy faxa blackberry-t vennék..
18/19 anonim válasza:
A mini egy javított verzió, jobb mint a sima, nem értem miért írtátok hogy csak egy mini.. ha tartottatok már a kezetekben láthatjátok hogy azért nem kicsi a mini se. Én egész biztos a Nokiát választanám!:)
19/19 anonim 

válasza:

a nokia ezerszer használhatóbb készülék. én elvből nem vennék iphonet mert akinek olyan van az csak isteniteni tudja meg felvágni rá.
szóval marad a nokia de egy htc desire is jó lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!