Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3G vagy Nokia N97 Mini?

IPhone 3G vagy Nokia N97 Mini?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 21:10
1 2
 1/19 anonim válasza:
IPhone 3G
2010. márc. 25. 21:19
 2/19 anonim ***** válasza:

Egyik sem.

iPhone: fél évente foghatod a fejed,h leesik az ára a béka feneke alá, mert kijön egy új iPhone,ami ezerszer többet tud. Egyébként egy egész jó készülék, sokmindentől függ,mire akarod használni?!

Nokia N97 mini: 5 napi használat után ki akarod vágni a kukába. Nokiánál a legutolsó 2-3 hónapban egyszerüen csak hibás frissítéseket adtak ki minden szoftverükhöz. Én most 1-2 évre felejteném a Nokiákat,mire észkeztérnek,hogy nem lehet megcsinálni felelőtlen dolgokat a felsőkategóriás telefont vásárló ügyfeleikkel szemben

2010. márc. 25. 21:21
 3/19 anonim válasza:
iphone
2010. márc. 25. 21:26
 4/19 anonim ***** válasza:

Szofrverfrissítés nélkül is túllehet élni.

Én megvagyok elégedve, nekem egy iPhone 3G-m és egy Nokia N95 8GB-om van.

Legjobb ha mindkettő:D

Na de most a te esetedben, én aztmondom, hogy inkább iPhone, egyrészt azért mert MINI másrészt azért mert tényleg jó telefon a kamerától eltekintve.

Egy előző hozzászóló írta, hogy ha kijön egy újabb leesik az ára. Ez némileg igaz, de a 3G már nem új, és nagyon nagy előnye az, hogy minden újabb iPhone szotverét rálehet tenni, tehát szoftveresen ugyan az a telefonod lesz mint az új. Ugyebár hardveresen nemlehet fejleszteni, de a 3GS-ben fellelhető 3.2megapixeles kamera nem éri meg azt az árkülönbséget.

Tulajdonképpen mindíg megújul az iPhone-od a szoftverek miatt, csak hardveresen nem. Ha eltudsz tekinteni a 2megapixeles kamerától akkor ajánlom a 3G-t.

Tény, hogy vigyázni kell rá, nehogy leeseen.

2010. márc. 25. 21:35
 5/19 anonim ***** válasza:

Na de most a te esetedben, én aztmondom, hogy inkább iPhone, egyrészt azért mert MINI másrészt azért mert tényleg jó telefon a kamerától eltekintve.

Úgyértem: "egyrészt azért mert az N97 csak egy MINI"

2010. márc. 25. 21:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem. Inkább HTC Touch II vagy Nexus One.
2010. márc. 25. 21:48
 7/19 anonim válasza:

Ha teheted akkor vegyél N97-et(NEM MINIT!)

Nekem az van már kb. fél éve és eltekintve 1-2 apróbb hibától(nem észrevehető)nagyon jó és használható készülék!

Rengeteg hasznos szoftvert lehet rátelepiteni!Szép a kamera képe és pár másodperc alatt megírsz egy hosszú sms-t.Nem beszélve a beépített Fm-transzmitterről.Szerintem jó választás az N97.

2010. márc. 26. 15:16
 8/19 anonim válasza:
szerintem is a nexus one lenne a legjobb választás de ha már muszáj ebből választani akkor iphone
2010. ápr. 1. 06:41
 9/19 anonim válasza:
Tesómnak Iphonja van. Ő nagyon szereti. Ha kijön az újabb fajta megveszi azt. És szerintem is nagyon jó telefon
2010. ápr. 11. 17:53
 10/19 anonim válasza:
Csakis iPhone!!!!vannak a telefonok és az iPhone
2010. ápr. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!