IPhone 3G vagy Nokia N97 Mini?
Egyik sem.
iPhone: fél évente foghatod a fejed,h leesik az ára a béka feneke alá, mert kijön egy új iPhone,ami ezerszer többet tud. Egyébként egy egész jó készülék, sokmindentől függ,mire akarod használni?!
Nokia N97 mini: 5 napi használat után ki akarod vágni a kukába. Nokiánál a legutolsó 2-3 hónapban egyszerüen csak hibás frissítéseket adtak ki minden szoftverükhöz. Én most 1-2 évre felejteném a Nokiákat,mire észkeztérnek,hogy nem lehet megcsinálni felelőtlen dolgokat a felsőkategóriás telefont vásárló ügyfeleikkel szemben
Szofrverfrissítés nélkül is túllehet élni.
Én megvagyok elégedve, nekem egy iPhone 3G-m és egy Nokia N95 8GB-om van.
Legjobb ha mindkettő:D
Na de most a te esetedben, én aztmondom, hogy inkább iPhone, egyrészt azért mert MINI másrészt azért mert tényleg jó telefon a kamerától eltekintve.
Egy előző hozzászóló írta, hogy ha kijön egy újabb leesik az ára. Ez némileg igaz, de a 3G már nem új, és nagyon nagy előnye az, hogy minden újabb iPhone szotverét rálehet tenni, tehát szoftveresen ugyan az a telefonod lesz mint az új. Ugyebár hardveresen nemlehet fejleszteni, de a 3GS-ben fellelhető 3.2megapixeles kamera nem éri meg azt az árkülönbséget.
Tulajdonképpen mindíg megújul az iPhone-od a szoftverek miatt, csak hardveresen nem. Ha eltudsz tekinteni a 2megapixeles kamerától akkor ajánlom a 3G-t.
Tény, hogy vigyázni kell rá, nehogy leeseen.
Na de most a te esetedben, én aztmondom, hogy inkább iPhone, egyrészt azért mert MINI másrészt azért mert tényleg jó telefon a kamerától eltekintve.
Úgyértem: "egyrészt azért mert az N97 csak egy MINI"
Ha teheted akkor vegyél N97-et(NEM MINIT!)
Nekem az van már kb. fél éve és eltekintve 1-2 apróbb hibától(nem észrevehető)nagyon jó és használható készülék!
Rengeteg hasznos szoftvert lehet rátelepiteni!Szép a kamera képe és pár másodperc alatt megírsz egy hosszú sms-t.Nem beszélve a beépített Fm-transzmitterről.Szerintem jó választás az N97.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!