Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy az eddig gyűjtött pénzemet egy méregdrága telefonra költeném?
Nincs semmi baj azzal, hogy iPhone-t akarsz venni.
Én 6 éve vettem egy 3GS-t, és 5 naponta töltöm.
Tökéletesen működik. Ezzel szemben egy samut 2 év után dobhatsz a szemetesbe.
Én 17L-ként nem is szívesen költenék ennyit, mert baromira sajnálnám rá. Suli miatt már dolgoztam egyszer 2 hónapon keresztül, és össz-vissz 10 ezer forintot kerestem, szóval nekem nem lenne szívem ennyiért telefont venni, szóval most is fél éve várok egy nagy akcióra, hogy vehessek olyat, ami mindenben megfelel nekem és 50ezer körül van.
De ha neked komolyan ez az álmod, és nem kell gyűjtened az egyetemre stb, akkor mondd el nekik, hogy a te pénzed, és erre szeretnéd költeni. Aztán lehet, hogy később megbánod (tanulsz belőle), vagy lehet, hogy nem :D
Mire használnád azt az IPhone-t?
Annyira bírom, amikor megveszi az ember lánya vagy fia hőn áhított telefonját és az iOS miatt képtelen rá zenét rakni...
Mondd meg, hogy miben használnád eltérően a mostani telefonodtól? (azon próbálj egy factory resetet, hátha valamelyik daemon terheli a procit)
Egyébként meg egy 6s elég tárhellyel ugyan annyiba kerül, mint egy macbook és nem kicsit jobb a felhasználói élmény.
balázs1, légy erős, az imádatod tárgyának a hardvere is samu, csak kínai éhbérrabszolgák beteszik almás üveglapok közé, hogy neked felálljon rá.
Mindene, a kijelző, a bele akkor még Samu volt.
De azé' örülj csek neki...
Örülök, mert nem hagyott cserben soha.
Volt már tapasztalatom Androidos csúcskészülékkel, többet nem kérek belőle.
Megvetted már a telefont?
Ha nem vegyél siswoo c55 garantálom hogy a suliban nincs ilyen telefonja senkinek
elől vaku van infra led van benne (gagyi dagadt tévét is bekapcsolja) 70000Ft a többi ami megmaradt egy bakszámlára teszed ha 18 leszel jól fog jönni (1. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!