Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy az eddig gyűjtött pénzemet egy méregdrága telefonra költeném?
Figyelt kérdés
Igazából még nincs meg teljesen az összeg, és az eddigi telefonjaim ára összesen nem került ennyibe, de nagyon szeretném. Gyönyörű és pont az, amire eddig vágytam.2016. jan. 3. 21:09
11/29 A kérdező kommentje:
Természetesen dolgozok is érte. A kategóriázással kérlek ne gyere. Apukám jobban keres mint a város háromnegyede. Nem a pénzzel lenne a gond, valamint tudom, hogy megvenné, ha tudná, hogy mennyire szeretném. Én szeretnék érte megdolgozni, végre valami nagyobb dolgot a saját pénzemből és munkám árából megvenni. Egyszerűen úgy gondolom, hogy már túl sokat kértem tőlük és már ez szerintem pofátlanság lenne, főleg, hogy a betegségem miatt rengeteget kell fizetni az egészségügynek. Valahogy úgy érzem, nincs annyi bőr az arcomon , hogy most ezt is rájuk zúdítsam. Most a szobámat újítjuk. Szerintem ez így elég egyszerre. :)
2016. jan. 3. 22:12
12/29 anonim válasza:
"Apukám jobban keres mint a város háromnegyede."
Es? Akkor apad majd megveszi maganak.
Bar sejtem hogy az iphone meg ezzel egyutt sem a ti kategoriatok.
13/29 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi baj van azzal , ha valaki nem akar olyan lenni, mint a többi elkényeztetett, aki mindent megvetet magának. Nekem épp elég volt ennyi minden amit adtak. Lehet, hogy nektek folyik a nyűlatok és addig hisztiztek amíg megkaptok valamit, de tudjátok, majd ha nem lesz ott anyuci és apuci, akkor saját magadnak kell megvedd amit akarsz. Annyi érdekelne, hogy hogyan kezdjek neki, valamint hogyan reagálhatnának. Mi a baj azzal, ha az ember nem akar másokon élősködni? Nem értem, hol a gond abban, ha valaki meg akar valamiért dolgozni.
2016. jan. 3. 22:25
14/29 anonim válasza:
Abban semmi, az egy remek dolog, hogy nem akarod nyaggatni oket.
A gond inkabb a vagyaiddal van. Egyszeruen nem erzed hogy mennyire qrvara nem eri meg az iphone az arat, minel kevesebbet keresel, minel tobbet kell gurcolnod erte, annal kevesbe.
15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igazad lehet. azt hiszem, mielőtt még kigyűlne teljesen a pénzem, megbeszélem velük, mi legyen. :)
2016. jan. 3. 22:49
16/29 anonim válasza:
Cica . Nekem tavaly karacsonytol van a3am es hibatlanul mukodik xdd nem tudom mi az istent csinaltal vele de szerintem rohadt jo telo es ha az iphonera is igy vigyazol mint erre kar megveni...
17/29 A kérdező kommentje:
Nem csak én jártam így vele, itt az oldalon is utána nézhetsz. Nem tudom, mi történt. Csak alap alkamazásokat töltöttem le, felforrósodik és nem reagál semmire. Amúgy igen, tényleg jó telefon, gyors , elegáns, könnyen kezelhető, nagyon hamar feltöltődik és elég sokáig bírja az akksi. Nem tudom, mi történhetett vele.
2016. jan. 3. 22:59
18/29 anonim válasza:
Szegeny :(
Enyemet mindig megsimogatom alvas elott meg en sose toltom kikapcsolva :$ .
Lehet ezert birja ~ jah niztos a simogatas adja az energiat neki :'D...
Fhu en nagyon szeretem ezt a telefont *,*
19/29 A kérdező kommentje:
na akkor simogassad csak szépen! hátha visszasimogat
2016. jan. 3. 23:10
20/29 anonim válasza:
Na akkor szerintem ilyedtemben ott dobom ki az ablakon :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!