Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P8 lite wifi probléma?

Huawei P8 lite wifi probléma?

Figyelt kérdés
sziasztok az lenne a gond hogy ma reggeltől a telefonom nem érzékeli a wifi hálózatokat tegnap még rendesen ment de mostmár gyári beállitást is csináltam de semmit se javult a helyzet és több wifi hálózat közelébe probáltam de egyik se jó. Valakinek esetleg volt már ilyen problémája?
2016. jan. 2. 23:24
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Sziasztok...

Ez a wifi probléma már nálam is jelentkezett,a készüléket Ausztriában vettem.Érdekes módon,ha teljesen a router mellett van a telefon,bekapcsol a wifi...ettől távolodva már kikapcsol.Vidéki lévén,csak postapontokon tudom leadni a telefont,viszont akkor készülék nélkül maradok.Ha felviszem Pestre,lehet,kapok csere készüléket,de ez nekem min.5-10.000 Ft-os költség felmenni vidékről.Kezdem megutálni ezt a márkát,csak a probléma van vele,a javítása még ha ingyenes is,az utánajárás költséges.

2017. szept. 5. 07:52
 32/37 anonim válasza:

Nálam is jelen volt ugyan ez a probléma..

2 napig se wifi hálózatot nem észlelt és a bluetooth se működött.. Hiába kapcsoltam ki be semmi, de ma megjavult magától, szóval nem tudom mi lesz, kifogja még bírni? Már kb 3 éves ez a Huawei P8 lite

2018. márc. 28. 19:30
 33/37 A kérdező kommentje:
Nekem 2 év után ismét előjött a hiba úgyhogy no comment :D
2018. márc. 31. 17:31
 34/37 anonim válasza:
Kérdező, neked mit cseréltek a telefonba? Gondolom még garanciával sikerült még akkor megoldani
2018. ápr. 6. 22:03
 35/37 ApaQtja válasza:
Honor 8-cal most jött elő, szeptemberben jár le a 2 év gari... ma megy szervízbe!
2018. ápr. 24. 07:59
 36/37 Castpocok válasza:
Nekem is ma jött elő a probléma több mint 2 év után :(
2018. ápr. 27. 18:21
 37/37 anonim válasza:
Mennyibe fájt ennek a problémának az orvoslása nektek?
2018. máj. 21. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!