Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P8 lite wifi probléma?

Huawei P8 lite wifi probléma?

Figyelt kérdés
sziasztok az lenne a gond hogy ma reggeltől a telefonom nem érzékeli a wifi hálózatokat tegnap még rendesen ment de mostmár gyári beállitást is csináltam de semmit se javult a helyzet és több wifi hálózat közelébe probáltam de egyik se jó. Valakinek esetleg volt már ilyen problémája?
2016. jan. 2. 23:24
1 2 3 4
 21/37 Gyimesi Gyula válasza:
Sziasztok a wifit a P8-Lite telefonnál a központból érkezett szoftverfrissítés vágta agyon,ezért ők a felelősek,nem ti.József krt 17-be vigyétek be a telefont ott van a szakszervize!
2017. jan. 12. 16:15
 22/37 anonim válasza:
0%
Nem tudom h ti mint és hogy vettek a telefonotokat de az enyemnek semmi baja biztos valami selejtet fogtatok ki
2017. febr. 7. 02:04
 23/37 anonim ***** válasza:
02:04 majd lesz, várd ki a végét. A probléma nem 1-2 hónap múlva jelentkezik soha, lehet hogy egy év alatt. Ez nem a vásárlás helyétől és módjától függ
2017. febr. 7. 11:01
 24/37 anonim ***** válasza:
Baszás nálam is elojott ez a probléma.
2017. febr. 8. 00:42
 25/37 anonim válasza:

Sajnos nálam is előjött a probléma, egy hónappal a gari lejárta előtt. Kipróbáltam a # 15/24-es válaszban lévő youtubos megoldást de nem történt semmi.

Azt mondták a t-mobilnál, hogy széria hiba. Alaplap cserés és kb. 3 hét alatt tudják javítani. :(

2017. márc. 3. 12:31
 26/37 Petimano válasza:

Sziasztok!

Sajnos szériahibáról van szó, hardware hiba, tehát a szoftver frissítés semmit sem ér. Nekem az új telefon 2X romlott el 2 hónap alatt, egyszerűen nem talált wifit. A szakszervízben azt mondták, hogy alkatrészcsere, de rájöttünk, hogy mindkét esetben új telefont küldtek, mivel nem tudták, vagy nem volt érdemes javítani. Most a harmadik készülék néhány hónapja jól működik. Sajnos ez az ára annak, hogy a telefon, egy ilyen kis készülék, rengeteg (sokszor felesleges) funkcióval rendelkezik, így a működése nem stabil.

2017. márc. 26. 09:17
 27/37 Fóris György válasza:
Ugyanez a problémám 1 napja. Augusztusban lesz 1 éves a teló... Kezd felidegesíteni..
2017. jún. 26. 12:24
 28/37 anonim válasza:
sziasztok! ugyan ez a probléma van nekem is...mondtátok hogy volt akinek magátol rendbe jött...ez igaz? vagy ne reménykedjek
2017. júl. 30. 09:36
 29/37 Petimano válasza:
Nem jön rendbe, ha garanciás akkor adnak egy újat.
2017. aug. 7. 22:18
 30/37 gero66 válasza:
Nekem is előjött a wifi hibája.Az érdekes hogy ha közvetlenül a router mellé állok akkor jó,egyéb esetben érzékeli a wifit,de nem kapcsolódik.
2017. aug. 13. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!