Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone miért menő? És...

Az iPhone miért menő? És miért ilyen drága? Nem tudom felfogni, hogy miért ér meg 200-300k-t egyeseknek. Olyan jó? Mivel tud többet, mint egy másik okostelefon?

Figyelt kérdés
Egy átlagos -márka nevet direkt nem mondok- oksotelefont lehet kapni 40-50-60k-éert, ami azért nem mondható gagyinak. Ezzel szemben az iphon majdnem 2-3x kerül többe. Oké, a márkanevet kell megfizetni, ezt mindenki tudja... De tényleg többet ér technikailag? Nézzük reálisan a dolgokat.

2015. dec. 13. 16:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
73%
Nem csak processzor sebességek számadatairól van szó. Tesztekben mind sebesség mind kamera tesztekben sem a legjobb. Tudom a választ :azzal meg csalnak a lefizetett tesztelők..
2015. dec. 19. 09:35
 32/34 anonim válasza:
88%

Éló!

Külföldön élek ezt tarcsuk szem előtt,azt hiszem van rálátásom minden féle "otthoni" prémium telóra. Itt ingyen esteleg nagyon kicsi havi részletre adják a telefonokat az előfizetés mellé.

Otthon az utolsó telefonom egy soniericson x8 volt androidos. Mai napig meg van nagyon jó kis teló.itt kint szaladtam bele az almás világba,építészmérnök vagyok,mindent körül járok. Amikor megkaptam az iphon 5met akkor a samu s3 volt a best mellette. Alma fém ház,elegáns kinézet,számomra már majd nem hogy gyerekes szintű egSzerű oprendszer és ha elvesztem akkor bárhonnan hadználhatatlanná tudom tenni plusz esetleg meg is találom!.Samu:műanyag tok,recseg ropog,a 4 fő ékták irányába mozgatható menü amin még 4 hónap után se tudsz gyorsan dolgozni...sose találod meg és minden ami rajta van mások felhasználhatják plusz kivehető a memória.!

Napjaink. Az alma édesanyámnál dolgozik 3 éve ugyan azzal az aksival napi 60-70% használva mivel folyamatos internetkapcsolata va.

A kis samsung hát ő az unokahugom kedvence mert lehet dobálni mivel 11 hónaposan feladta a harcot. Azóta a feleségem is apple-t használ.

Szóval ahogy a fejlett országok használóinak a 70% apple párti el kell gondolkodni. Itt kint nincs hűű meg haaa egy telefon miatt,itt a telefon az telefon és csak is az a lényeg hogy gyors,letisztült legyen. Tudjak nézni egy PDF fájlt ezalatt smsezni és még közben továbbkűldebi egy e-mailt anélkül hogy lapozgatnom kéne. De még millió dolog lenne.

Bocsi ha hosszú lett. De próbáld ki ha olyan helyzetben vagy leszel.

Üdv.

2016. jan. 2. 10:54
 33/34 anonim ***** válasza:

Az elsőnek igaza van az előnyeiben.

Amúgy azért lett ennyire menő, mert soha nem gyártottak olcsó telefont, ezért a sztárok, gazdagok szériatartozéka lett - és ki ne akarna egy olyan telefont?

2016. jan. 2. 13:35
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mi olcsó, és mi nem, az nagyon relatív, sajnos sokan nem tudtok elszakadni attól, hogy az Apple nem Magyarországra gyárt. Egy nem túl acélos amerikai fizetés mondjuk 20 USD óránként. Ott egy 6s-t havi (!) 35 dollárért bérelhetsz úgy, hogy ha jön az új modell, automatikusan cserélik. Tehát kb. 2 órát sem kell érte dolgoznod... Ha itt 5-6000-es órabérekkel menne a munka, itt sem tartaná drágának senki.

A sztárok mindenből olyat használnak/hordanak, amit a szponzori szerződéseik megkövetelnek (sokszor nem az övék), az igazán gazdagok meg pont le..ják, milyen telefonjuk van :-)

2016. jan. 3. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!