Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone miért menő? És...

Az iPhone miért menő? És miért ilyen drága? Nem tudom felfogni, hogy miért ér meg 200-300k-t egyeseknek. Olyan jó? Mivel tud többet, mint egy másik okostelefon?

Figyelt kérdés
Egy átlagos -márka nevet direkt nem mondok- oksotelefont lehet kapni 40-50-60k-éert, ami azért nem mondható gagyinak. Ezzel szemben az iphon majdnem 2-3x kerül többe. Oké, a márkanevet kell megfizetni, ezt mindenki tudja... De tényleg többet ér technikailag? Nézzük reálisan a dolgokat.

2015. dec. 13. 16:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
52%
19-es te pont az a karikatúra vagy,ezzel a hozzáállásal, akik miatt lenézik az Iphonosokat és buta sznobnak titulálják...Nekem pl volt mindenféle telefonom ezért nagyjából látom mi mire jó. Az Android is jó,ha rendesen van optimalizálva .Az Iphone meg nem való azoknak akik mahinálni akarnak a mobiljukkal egy nyílt rendszeren. Az Iphone kötött zárt rendszer,ez adja meg a viszonylagos stabilitását és a hátrányát is. Kinek mi a fontos.
2015. dec. 17. 18:29
 22/34 anonim ***** válasza:
18%

"Az összes okostelefonhoz képest. Telefonálni lehet velük, net van rajtuk, érintőképernyős, kamerával és alkalmazásokkal rendelkező, stbstbstb Ez mondjuk egy 50-60 ezres WP vagy droid."

Szerinted tényleg ugyanazt tudja a 60e-es telefon, mint egy 150-200e-es???

És most tökre mindegy, hogy iphoneról, wp-ről vagy droidról beszélünk. De ha te ezen a szinten vagy, akkor kár neked írni bármit is.

Ha azon a szinten vagy, hogy szerinted az a jobb processzor aminek magasabb órajele van, vagy az a jobb kamera aminél magasabb megapixel számot írtak oda, akkor kár neked bármit is írni.

Nem, nincs iPhone-om és nagy valószínűséggel nem is lesz soha, de nem az ára miatt. Egyszerűen csak tudom, hogy aki ezen a szinten van annak fölösleges bármit is írni úgyse fogja megérteni.

2015. dec. 17. 22:12
 23/34 A kérdező kommentje:

"Szerinted tényleg ugyanazt tudja a 60e-es telefon, mint egy 150-200e-es??? "

Igen, pontosan. Mondj akkor plusz dolgot, hogy mivel tud többet. Az, hogy más procija van, netán több memóriája az nem többlet tudás... Az egy teljesítmény mutató. Nem tagadom, az is egy szempont, de attól még telefonálni, netezni, fényképezni és játszani mindegyik telefonon lehet. A telekommunikációs műholdak talán meg a nyomkövető rendszer egy plusz dolog, de hogy ez megér-e 150k-val többet, az más kérdés.

"No meg azt, hogy valakik nem kis pénzekért telekommunikációs műholdakat keringtetnek a bolygó körül, hogy hazaküld a selfie-t a jegesmedvével :-)"

:D Ezen jót nevettem.

"De szerintem ez a legjobb a telefon és a pénz nem kérdés :) Ha 500.000 lenne a legújabb Iphone akkor is rohannék megvenni, mert ez teljesen megéri!"

Hát hajrá. :D Bár érdekes, hogy igazából te magad sem tudod, hogy miben jobb, mivel nincs összehasonlítási alapod, de azért lenézed a többi márkát...

"Én pl. egy Androidos, vagy Windows-os rendszerben sokkal nehezebben, drágábban és kompromisszumok mellett tudnám használni azokat a szolgáltatásokat, amikkel az évek során körülvettem magam (vagy amit magam építettem köré). "

Vannak ingyenes alkalmazások WP-re is, és Droid-ra is. Mondj egy szolgáltatást, amit nehezebben és drágábban tudnál használni. Zene hallgatásra is ott a youtube, bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi. :D

2015. dec. 18. 07:09
 24/34 anonim ***** válasza:

Látom a minőség, mint olyan ismeretlen számodra. Jól ráéreztem, hogy fölösleges neked bármit is írni.

Ezzel a logikával járj gyalog hiszen úgy is oda lehet érni egyik helyről a másikra. Jó utat egy Debrecen Zalaegerszeg távolságra.

2015. dec. 18. 14:17
 25/34 A kérdező kommentje:

"Látom a minőség, mint olyan ismeretlen számodra. Jól ráéreztem, hogy fölösleges neked bármit is írni."

Tehát azt állítod, hogy a többi márka minősíthetetlen? Megkérdezhetem, hogy számodra mit takar a minőség? Talán más anyagokból van össze rakva? Miből gondolod ezt, hogy a WP, a Sony, a Samsung az nem képvisel minőséget?

"Ezzel a logikával járj gyalog hiszen úgy is oda lehet érni egyik helyről a másikra. Jó utat egy Debrecen Zalaegerszeg távolságra."

A gyaloglás teljesen más kategória... Itt nem arról beszélünk, hogy vezetékes telefon vs iphone... Itt maximum az lehet a költői kérdés, hogy a jó magyar utakra mit veszel; BMW-t, vagy Ferrarit.

2015. dec. 18. 14:45
 26/34 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező,nem igaz hogy nem érted hogy a presztízs adja el drágábban a terméket. Utólag bele lehet magyarázni sok mindent, de ha sikerül bármilyen terméket legyen az műszaki, vagy ruha ,vagy cipő vagy étterem, elég jól és ügyesen "felhypolni" akkor az értéke növekszik. Nem kell hozzá semmilyen különleges egyedi szuper tudás,csak marketing. Kell még a sznob vásárlónak a mi "elittek" vagyunk érzés ,amit egy Sony vagy Samsung stb nem tud nyújtani. És ennek elérésében igen jó volt a megboldogult Munkák Pista
2015. dec. 18. 15:02
 27/34 anonim ***** válasza:

ma 14:45

Na mi van nem tetszett a válaszom és töröltetted?

Te okoska te állítottad, hogy a 60e-es telefon az ugyanolyan, mint a 150-200e-es.

Most popsit csinálsz a szádból. Gratulálok.

Azt is leírtam már, hogy nem iphone-ról beszélünk, de úgy látszik a szövegértésed is komoly fejlesztésre szorul.

Megkérdezhetem, hogy számodra mit takar a minőség? Talán más anyagokból van össze rakva?

Igen, más anyagokból. Pl: Szerinted a műanyag és a fém ugyanaz???

Mit jelent a minőség?? Nézz meg egy 60e-es készülék tesztet meg egy 150-200e-est. Rohadtul nem egy kategória a kettő.

Nyalván nem véletlenül kerül az egyik 3-4x annyiba.

De ahogy látom te még mindig azon a szinten vagy, hogy a 13mp az jobb, mint a 8mp-es kamera. Ja, hogy a 8mp-esben sokkal jobb a szenzor és sokkal jobb képeket készít.

Vagy a 2.3gmhz-es harmincnyócmagos processzor az jobb, mint a 2GHz-es 4 magos. Jah csak az utóbbi jóval fejlettebb technológiával készül és jóval gyorsabb és erősebb.

Hol van egy 60e-es telefonban 3 mikrofonos zajszűrés? Ja, hogy nincs. De ugyanazt tudja, mint egy 3x annyiba kerülő.

Ja, hogy a 60e-esben nincsenek kényelmi funkciók, de ugyanazt tudja, mint a 3x annyiba kerülő. Jól van leülhetsz egyes.

Kész vicc aki így gondolkodik.

Kb fingod sincs az IT szektorról.

A gyaloglás helyett, akkor vegyél egy suzukit és járjál azzal, mert az is elvisz A-ból, B-be meg egy Merci is, csak nem egy kategória a kettő.

2015. dec. 18. 19:42
 28/34 A kérdező kommentje:

"te írtad, hogy a 60e-es telefon ugyanaz, mint egy 150-200e-es."

Én. Tudásban és funkcióban ez igaz is; még talán minőségben is. A presztizs és a marketingtevékenység az, amitől több lesz.

De hogy értsd: Még ha valamivel többet is tud, pont ezt kérdezem. 150-200k-val több csak a presztizs miatt, az kicsit sok. Én arra voltam kíváncsi, hogy tudásban jobb-e.

2015. dec. 18. 19:48
 29/34 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy van arany iphone is. De ezt tegyük félre. Funkció és tudásban érdekel elsősorban. Mint tudjuk, a kinézet nem minden; a belső a fontos. A fém boritás mutatós, de bármelyik telefonra rá lehet tenni.
2015. dec. 18. 19:59
 30/34 anonim ***** válasza:
30%
De ha ennyire nem érzed át az Iphone istenítést akkor inkább ne is vegyél és zárjuk le a témát!
2015. dec. 19. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!