Venni fogok egy telefont a jófogáson. Elég drága ugyhogy mi van akkor ha nem működik jól a Telefon? Az eladó visszaadja a pénzt vagy megjavittatja?
"például ha vesztelesek vagyunk mindketten akkor tökmindegy a telefon nem?"
Felfogás kérdése. Őszintén remélem, szerencsével jársz, s így van ezzel minden eddig válaszoló is. De ehhez a mindegyhez.
Csak a szitut nézd, ne a konkrétumokat.
Én Vodafonos vagyok. Amikor átszerződtem, akkor egy olyan csomagot választottam, amihez kaptam egy LG telefont. Akkor ennek a bolti, független ára volt 74 000 Ft. Nekem 12 000 Ft-ot kellett adnom érte. Ezen felül a havi alapdíj pár száz forinttal magasabb.
No most én ezt eladom neked 60 000 Ft-ért. Mit szólsz? Megtakarítasz 14 000 Ft-ot. Hát nem remek ajánlat? Igaz, 12 000 Ft-ért is hozzájutnál. Sőt olyan tarifa is van, amelyikhez ingyen adnak telefont.
" fáj hoy én találtam meg előbb"
"megkötöm az év üzletét aztán lehet irigykedni"
Te most komolyan erre vered a farkad? :D Azért valljuk be az év üzlete nem ott kezdődik hogy használtan veszek egy telefont.
Már csak azt nem mondtad milyen telefon és mennyiért veszed.
Latod, megiscsak mukodik a szemelyes atvetel :)
Amugy, ha utanvetel, akkor a kiserolevelen rajta van, hogy mi van a csomagban, szoval a kezbesito elott nyitod ki (arra keszulj, hogy nem art, ha adsz egy-ket ezer borravalot a futarnak a turelmeert) es jegyzokonyvezteted, hogy mi van a dobozban. Szoval segond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!