Venni fogok egy telefont a jófogáson. Elég drága ugyhogy mi van akkor ha nem működik jól a Telefon? Az eladó visszaadja a pénzt vagy megjavittatja?
A jófogás csak hirdetési felület, s igen csekély módon tudja csak védeni az eladók és vevők érdekeit. Ha nem hivatalos forgalmazótól vásárolsz, akkor erősen lutri. Ha átvernek, kemény küzdelem lehet, mire megtérül a károd.
Rendes boltok is hirdetnek ott, ha ilyesmiről van szó, akkor nézz utána, van-e üzletük, elérhetőségük, stb. Tájékozódj.
Magánimportőrök között sok az olyan, akik csak közbe ékelődnek a rendszerbe, s nem megbízhatóak. Legyél óvatos.
Vatera, Jófogás, OLX na ezeken van a legtöbb csaló, tolvaj.
A Hardverapró-t tudom ajánlani, itt jelenthetett az eladót, értékelheted, és ésszerűbb árak vannak, csalók itt is akadnak(többnyire 90% újonc kezdő) de messze nem annyi mint a többin.
Azért nem csak csalók vannak.
Meg kell nézni a vevői értékeléseket, és nemcsak azt, hogy pozitív, hanem azt is milyen jellegű volt az áru.
Volt vagy 20-30 eladásom pár év alatt, volt bizony, amikor visszaadtam a pénzt, mert rejtett hiba volt.
És vettem is többször, de azért talán azt vettem észre, egyre több a "nehézkes" eladó (nehezen kommunikál, nem érti mi a gondom), bár problémám végülis nem volt.
Egy módon vennék embertől (de még üzlettől is) használt telefont, ha arra kényszerülnék: személyes átvétellel, csakis kipróbálás után.
Postán elég nagy az esélye, hogy átvernek. Az átverés jelei: "ár alatt", "más megveszi". Utánvéttel is át lehet verni. Még az sem biztos, hogy telefon lesz a csomagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!