Venni fogok egy telefont a jófogáson. Elég drága ugyhogy mi van akkor ha nem működik jól a Telefon? Az eladó visszaadja a pénzt vagy megjavittatja?
Már 20-30 ezret sem adnék ki látatlanban semmiért! Ha azt írod, hogy ennél is drágább, a helyedben megfontolnám, hogy nem akarnám-e olyan helyen megvenni, ahol ki is lehet próbálni.
Nem akarok vészmadár lenni, de itt elég esélyes egy szomorú karácsony nálad.
#10, te talán nem tudod bármelyik telefon képét letölteni az internetről? Én bizony letudom.
Tegyük fel, hogy nem ez történt! Tegyük fel, hogy ott a telefon, amiről a kép készült. Talán nem tud az eladó egy fadarabot beletenni a dobozba, ami nagyjából akkora súlyú? Dehogynem.
Ne légy naiv!
Mérlegelj: mi fájna jobban: az ha nem lenne olyan telefonod, vagy ha nem lenne olyan telefonod, de az ára sem lenne meg?
"de nem értem mi lenn ha nem Telefon talán kisnyúl? "
Akár féltégla. Vagy pár kavics, hogy súlyra meglegyen.
"le van fényképezve a telefon"
Milyen telefonról szeretnél képet kapni? Mert olyanról küldök. Akár a mai újsággal is. Sőt, még akár be is csomagolom. Akár még videót is küldök neked a becsomagolásról. Aztán a postára meg a kavicsot viszem.
Pont a hozzád hasonló naiv embereket szokták átverni. Ne legyen igazam.
Kérdező! Te vagy troll vagy, s szándékosan rombolsz itt, vagy troll vagy, s szándékosan rombolsz itt.
Akinek van egy kicsi tapasztalata, az nem is foglalkozik ilyen hirdetéssel egy pillanatig sem.
Ahelyett, hogy megfontolnád azokat, amiket írunk, okoskodsz.
Aztán majd ki fogsz írni egy kérdést, hogy Vettem egy telefont a jófogáson, de átvertek. Beperelhetem?
Linkeld be a hirdetést, aztán majd mondunk róla véleményt, de félek, ugyanaz lesz, mint eddig.
Látatlanban, postán, műszaki cikket, kipróbálás nélkül nem veszünk, ez szerintem alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!