Nektek nem hiányoznak az olyan retro telefonok, mint a "Nokia 3330" és társai?
Nekem Iphone van, de régen Nokia 3330 volt, sajnos már nincs meg.
Játék tekintetében az Iphone olyan grafikát képes megjeleníteni, amire több mint 10 éve még nem gondoltam volna. A retro nokia ehhez képest sehol sincs, de azért hiányoznak azok a játékok amik a régi telefonokon voltak (Pl régi java) meg a többi ilyen extra (régi csengőhang stb...)
Azok is jók voltak.
Nem olvasom el a kommenteket. Nekem sok retró telefonom volt/van, van ami hiányzik, de a Microsoft Lumia 435 olyan szinten feledteti ezt velem, hogy csak néha rámosolygok a régi telókra :) A számítógépeknél van nálam így. Van 2 Compaq evo d5d-m, az egyik tönkrement, másik meg még mindig mükszik sztem (ritkán kapcsolom be, nem is otthon van).
Telefonlista: Samsung sgh e300, Lg l600v, nokia 2230 classic (az volt a legsza.arabb....), sharp gx15 (vagy sharp gx 17, a kettő ugyanaz, mind2-t használtam), nokia e66. Ezek voltak a retró telójaim. A nokia e66, Samsung e300 még mindig megvan, többi megdöglött. Nekem a személyes kedvencem az lg l600v volt. Szelfizésre tökéletes (forghatható kamera...), jó konfigurálhatóság. Biztosíték hiba vitte el. A második kedvencem a sharp gx15, és a Samsung e300 (holtverseny). A nokia e66 egy jó retró okosteló, wifi-t is tud, ami a korához képest megérdemel egy vállveregetést :) A nokia 2230 volt az első telóm, de sajnos 10 hónap után eltört a kijelőzje (akkor kaptam az lg-t). Jó volt vele játszani, de az lg fényévekkel jobban tetszett. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!