Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nektek nem hiányoznak az...

Clark Kent.. kérdése:

Nektek nem hiányoznak az olyan retro telefonok, mint a "Nokia 3330" és társai?

Figyelt kérdés

Nekem Iphone van, de régen Nokia 3330 volt, sajnos már nincs meg.

Játék tekintetében az Iphone olyan grafikát képes megjeleníteni, amire több mint 10 éve még nem gondoltam volna. A retro nokia ehhez képest sehol sincs, de azért hiányoznak azok a játékok amik a régi telefonokon voltak (Pl régi java) meg a többi ilyen extra (régi csengőhang stb...)

Azok is jók voltak.

2015. nov. 19. 05:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem a ceges meg a privat telefonom is nyomogombos, ha jatszani akarok akkor ott van a szamitogep meg az XBOX, nekem a telefon csak telefonalni kell.

Het 1x kell tolteni, siman zyebre lehet vagni, es nem feltem hogy leesik, elhagyom, ellopjak...

2015. nov. 19. 07:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

De, hiányoznak. Nekem 3310-es volt, nagyon szerettem. Apósomnak még mindig van 3310-es, és működik rendesen. :D

A régi telefonjaim közül az utolsó nyomógombosat megtartottam, és nem is szeretném továbbadni semmiképp. Nokia 6120c.

2015. nov. 19. 07:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az idén vettem cirka 5 ezerért (új) egy Samsung nyomógombos telefont.

Imádom, és mindig velem van. Kicsike, és 10 napig bírja töltés nélkül.

Az okos állandóan lemerül, csomószor a legrosszabbkor és hagyott benne a kakiban. Na ilyenkor jön jól a Kicsike (ugyanaz a névjegyzék van benne, mint az okosban.)

2015. nov. 19. 07:41
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Mindenkinek maximum az emléke hiányzik, a nosztalgia faktor. Ha most lennél annyi idős, mint amikor kaptad az első nyomógombosodat, pár év múlva azt tennéd fel, hogy nektek nem hiányoznak az olyan retrók mint az iPhone 6 vagy Galaxy Note 5?

Mint a játékoknál. "Bezzeg régen a játékok, ott nem számított a grafika, de olyan jó volt naphosszat ültünk előtte, a mostaniak meg blahblahblah".

Nem. Az emlékek sokkal erősebben kötnek hozzá, mivel ezek voltak az első benyomásaid, nem volt mihez hasonlítanod, így teljesen mindegy mivel játszottál, számodra az lesz a "favorit". És ez kb. mindennél így működik. Hiányzik az az izgalom, amikor bejöttek az első színes kijelzők, meg kamerát telefonba, és csak ámultunk, de maga a telefon? Nem, nem hiányzik. Örülök hogy ilyen intenzíven fejlődik a számítástechnika.

2015. nov. 19. 09:08
 5/11 dirtboy ***** válasza:
100%

ma 09:08

egyetértek,ez így van.

emléknek jó,gyerekként elvoltunk vele de ma már azon kívül hogy telefonálok,sms-ezek és megnézem mennyi az idő másra nem tudnám használni.

szóval kéne a francnak 2015ben.

2015. nov. 19. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

"azon kívül hogy telefonálok,sms-ezek és megnézem mennyi az idő másra nem tudnám használni. "

En pont erre hasznalom, masra nem kell...

2015. nov. 19. 10:15
 7/11 dirtboy ***** válasza:
100%

ma 10:15

én azért ülök mikor nem vagyok otthon és bármit azonnal neten megtudok nézni ami csak eszünkbe jut,valamint többször segített már eligazodni hogy hol is vagyok.

a fényképezés,videó készítés is egész tűrhető szinten van már telefonoknál.

ezek azért szintén nem apróságok szerintem.

2015. nov. 19. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#6. Igen, te tartozol a kevesebb százalékba. Valószínűleg nem e generáció gyermeke vagy, és a szokások megtartója.

A telefon elsődleges szempontja ma már nem a telefonálás, ha tetszik, ha nem, ez van.

Interneteznek, chatelnek, fényképeznek, játszanak rajtuk. És milyen jó, hogy ez mind benne van egy tenyérnyi kütyüben, és nem kell mindenre külön eszközt cipelni.

2015. nov. 19. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem mondom hogy hú de hiányzik, de valahol nagyobb élvezeti faktort nyújtott, mint a mostani telefonok. Bár ebben benne van az is hogy felnőttem. :D

Első és egyben utolsó nyomógombosom egy k510i volt. Bírta 1-2 hétig töltés nélkül, jó volt vele telefonálni, alap felhasználásra ezerszer jobban kézre álltak, mint a mostani tepsik. Na meg ha földhöz vágtam se lett semmi baja.

Mondjuk akkoriban még kb elképzelni sem tudtuk, hogy mostanra ilyenek lesznek a telefonok, mindenki gagyi PDA-ról álmodozott. :D

Na meg emlékszem hogy irigykedtem mikor láttam hogy másnak van 33-34-3510-es, de még nagyapám Sagem-je is isteni telefon volt (megy is a mai napig).

Utána rá 1-2 évre kijöttek a "joystyckos" Sony-Ericcsonok, akkori csodás kameráikkal, mindenki azt nyüstölte. Meg egy ideig menők voltak a feltolható képernyőjű samsungok, amit mindenki imádott még akkor is ha mindenkinek amúgy elromlott benne valami... :D

De emlékszem pénzes haverom már szakközépben 2006-7 környékén érintő tollas telefonnal villogott, fogalmam sincs milyen lehetett.

Meg emlékszem arra, mikor egyetemi haverom megvette a Samsung Omnia-t, kifejtve hogy neki mennyire fontos hogy egy "csúcs" telefonja legyen...aztán most meg kb nevetségesnek tűnik a telefon, meg a rendszer ami rajta van.

Mondjuk nekem egy Xperia X8 hozta az okostelefonos korszakot, azt imádtam sokáig, azon tanultam meg rootolni, romot telepíteni, jól beállítani az eszközt.

Most egy használt Xperia T-m van, CM12.1 rendszerrel, mindent tud, amire szükségem van, így pár évig különösebben nem is érdekelnek az új telefonok.

2015. nov. 19. 11:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Azokat is meg tudom érteni, akik azt mondják hogy a telefon tudjon telefonálni, de valahogy akkor is kézre állóbb manapság egy okostelefon.

Nincs limitálva a névjegyzék, és online tárolható.

Bőven jó fotókat csinálnak, kiváltva a családi fényképezőt.

Fotók online tárolhatóak szintén.

GPS-ként is használható, valós idejű közlekedéssel.

Internet elérés kb bárhol.

Online menetrendek.

Online nyelvtanulás.

Még torrentezni is tudsz ugyanúgy rajta...

Filmnézés is megy, akár online is.

Vezeték nélkül kivetíthető tartalom okos tv-re.

Gyakorlatilag egyedül az üzemidő az ami már-már elkeserítő. Ha azt megoldanák hogy legyen 10.000mAh akku bennük, és bírja terheléssel együtt reggeltől estig, akkor még jobbak lennének.

Tény hogy egy erős asztali gamer vagy munkaállomás gépet nem váltanak ki, de egyre inkább át tudják venni a szerepüket az alsóbb kategóriákban.

2015. nov. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!