Nokia 3310-zet hasznalni manapsag retro vagy ciki?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 17:05
1/6 anonim válasza:
Hipszter! egyébként utálom a ami okostelefon azon tulajdonságát, hogy 2 éven belül nagy eséllyel tönkremennek
2/6 cernageza válasza:
Szerintem ha telefonálásra van szükséged (és van még jó akkus 3310-ed) akkor menő.
:)
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem ciki egyaltalan.igaz en nem hasznalok 3310-et vagy mas egyeb retro keszuleket,de most hogy igy eszembe otletted,lehetseges hogy beszerzek magamnak egyet.en a samsung v200-as ert vagyok megorulve.a fenti hozzaszolashoz annyit hogy ha olyan ,,okostelefont"veszel magadnak akkor persze hogy tonkre megy......nekem van ket telefonom.az egyik az iphone 6plus,a masik egy elsogeneracios iphone,amit jol tudunk hogy 2008-ban adtak ki,es en ekkor vettem.csupan 7 eves,de meg mindig tokeletesen mukodik.
6/6 anonim válasza:
Azzal a 2 évvel túllőttél a célon, kb. fél év, vagy 1-2 hónap reálisabb jellemző a modern "okostelefonokra"
A Nokia 3310 (Az eredeti, nem a 2017-es) viszont nagyon jó
Az az egyik legjobb retro telefon. Annak a hangszórója a leghangosabb mind közül maximumra véve, nagyon tartós, strapabíró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!