Ebben az esetben megéri az IPhone (5s vagy 6)?
Sziasztok!
Andoridos 1.5éves telefonom van...elegem van belőle..van egy öregebb Ipad Mini-m az sokkal megbízhatóbb jobb nekem, viszont telefonért nem szeretnék kiadni 200ezret...Az 5s 150 a 6 viszont 200körül van....
Szerintetek ebben az esetben érdemes 5s-re váltani vagy várjak még (ami elég nehéz mert már tényleg használhatatlan a mostani androidos telóm, lefagy, újraindul, leáll stb) és vegyem meg majd a 6-ot ha olcsóbb lesz?!
Előre is Köszönöm a segítséget! (pro- és kontra is érdekelne)
Megkérdezhetném, hogy milyen Androidos telefonod van?
Mert baromira nem mindegy, hogy a tapasztalataidat egy 20 ezres kínai hamisítvány által, vagy egy felsőkategóriás zászlóshajó által szerezted.
Az előzőhöz csatlakozom: milyen telefonod van?
Egy csúcskategóriás HTC, Sony vagy LG nem okozhat csalódást, 1,5 év alatt főleg nem.
Szerintem ha neked elég a 4" kijelző, nem fogsz csalódni az 5S-ben, nekem volt nemrég, és nem látok ezen kívül sok változást hozzá képest az iPhone 6 funkcióiban és gyorsaságában. Annyit biztosan nem, amennyivel drágább.
Köszönöm a válaszokat!
Helyesbítek, most lesz 2éves a készülék Samsung S3-as...de már egy jó ideje ilyen problémák vannak, nem most jelentkeztek...és igen a kijelző nemtudom...s3as után biztos fura lenne az 5s-é....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!