Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok...

Milyen telefont ajánlanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Eddig mindig csúcs Nokiáim voltak (pl 8800 arte, stb), de mivel Nokia már nincs, így kilőve.

Iphone-t nem akarok, mivel már minden 15 éves kis hülyegyerek Iphone-al rohangál, így abszolút nem státuszszimbólum már, pláne úgy, hogy állítólag már havi 10.000 Ft-os részletre meg lehet venni.

Tehát valami olyat akarok, ami nem tucattelefon, de minőségi, komoly készülék és mondjuk passzol egy 10+ milliós autó mellé. (1 mill Ft-os Vertut nem szeretnék, kösz)

Sem időm, sem türelmem böngészni a millió készülék között, segítsetek már léygszi!

2015. júl. 12. 18:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Nokia már nincs - A Lumia 930-cal mi bajod?

iPhone meg azért nem kell, mert sok hülye gyerek azzal szaladgál? Az nem is számít, hogy attól még egy csúcsminőségű, nagyon is jó telefon? Ha nem lehet már menőzni vele, akkor nem is kell?

Értem Én.

2015. júl. 12. 18:48
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem, valószínűleg abszolút nem érted. De nem baj...
2015. júl. 12. 18:49
 3/19 anonim ***** válasza:
49%

Figyelj, attól még marha jó az iPhone, hogy Pistikének megvette apuci.

Én is vettem egy 5S-t, de nem azért mert fú most ezzel mekkorát fogok villogni, hanem mert tetszik a kinézete, meg ahogy össze van rakva, jó kézbe venni a fémet, hogy mindig gyors és stabil, megbízható, hogy jó képeket lő stb...

Marhára lesz*rom, hogy Pistikének is ez van, meg hogy most ettől a sok agyhalott szemében menőbb lettem-e, vagy nem.

2015. júl. 12. 18:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem az Iphone 2015 Fila táskája.
2015. júl. 12. 18:54
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
Sony Z3 nagyon elegáns, Nexus 6, Oneplusone ezek jók és elegánsak.
2015. júl. 12. 18:55
 6/19 kérdező.. ***** válasza:
OnePlusOne/Nexus 6/Xiaomi Mi4/Galaxy Note Edge biztos nem jön veled szembe az utcán.
2015. júl. 12. 18:56
 7/19 anonim ***** válasza:
TAG Heuer LINK
2015. júl. 12. 19:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Akkor vedd meg az xperia z3+ 650 eur ba kerül kb az pont neked valo eddigi legjobb procival van ellatva
2015. júl. 12. 19:08
 9/19 anonim ***** válasza:
Miért van a Nokia kilőve? Lumia 930 még mindig abszolút megállja a helyét, és ősszel jönnek az új Lumiák (attól, hogy nem Nokia van ráírva, az a csapat készíti).
2015. júl. 12. 19:19
 10/19 A kérdező kommentje:

Na ez az! Ezek mind ugyanolyan 12 egytucat tipitapi telefonok.

Nincs valami hagyományosabb, de elegáns gombos már egyáltalán???

Már csak ezek a tipitapik vannak? Nekem nem kell, hogy fészbúkozhassak rajta, filmet sem akarok nézni rajta, nekem a telefon telefonálásra kell.

2015. júl. 12. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!