Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok...

Milyen telefont ajánlanátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Eddig mindig csúcs Nokiáim voltak (pl 8800 arte, stb), de mivel Nokia már nincs, így kilőve.

Iphone-t nem akarok, mivel már minden 15 éves kis hülyegyerek Iphone-al rohangál, így abszolút nem státuszszimbólum már, pláne úgy, hogy állítólag már havi 10.000 Ft-os részletre meg lehet venni.

Tehát valami olyat akarok, ami nem tucattelefon, de minőségi, komoly készülék és mondjuk passzol egy 10+ milliós autó mellé. (1 mill Ft-os Vertut nem szeretnék, kösz)

Sem időm, sem türelmem böngészni a millió készülék között, segítsetek már léygszi!

2015. júl. 12. 18:44
1 2
 11/19 kérdező.. ***** válasza:

Azért nem mindennapi telefonok,de mindegy.

Akkor neked ez felel meg a legjobban:

[link]

2015. júl. 12. 20:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem mindegy, hogy mit veszel? Menj be egy telefonos boltba mutas ra egy nyomogombosra es vedd meg
2015. júl. 12. 20:23
 13/19 A kérdező kommentje:
11: Na langyosodik már, ilyesmi nincs, amin kicsit nagyobbak a gombok?
2015. júl. 12. 20:30
 14/19 A kérdező kommentje:

11: Egyébként elhiszem és nem vitatom, hogy azok mind nagyon okos meg mittudomén milyen telefonok és akit érdekelnek ezek a tulajdonságok, annak ez nagyon is számít, de engem ez abszolút hidegen hagy.

Persze, ne fagyjon le, meg simán kapcsolódjon a kocsi kihangosítójával, ilyenek. És ez mellett legyen presztízse.

Mondok egy cipő példát: hiába nagyon divatos a neon színű nike airmax, én inkább megveszek egy kívül-belül bőr Boss sportcipőt aminek csak a talpában van a márka.

2015. júl. 12. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
BB Passport.
2015. júl. 12. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem. Szánt szándékkal akarsz kilógni mindenki közül, de drága kocsid van. Ne érts félre nem irigyellek, mert nem kellene nekem az az élet ami neked van, akkor miért ide jössz kérdezni oda, arra az oldalra ami tizenévesekkel és más egyéb nem felső osztályba tartozó emberrel van tele (jó biztos van olyan is itt) miért a "prolit" kérdezed? :)

Tipp: mivel ennyire upper-class vagy, kérdezd a hasonszőrű barátaidat. Azt nem lehet?

Nem irigyellek, még egyszer, mindent abszolúte barátságos és segítő szándékkal írtam.

Pl egy Samsung W2015 ? Bár egy kicsit árányozott, de beírtam, kinek a pap kinek a papné, hátha tetszik. :)

2015. júl. 12. 21:05
 17/19 A kérdező kommentje:
15: Na, ez már majdnem jó, de feleslegesen nagy. Nincs ugyanez vagy nagyon hasonló nem ilyen péklapát méretben?
2015. júl. 12. 21:32
 18/19 A kérdező kommentje:
16: Nem kell túlkombinálni:))
2015. júl. 12. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Huawei P8-at. Egyedi, elegáns, nem péklapát.
2015. júl. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!