IPhone 5C megéri ebben az esetben? (bővebben lent)
Májusban járt le a hűségidőm, és szeretnék új telefont venni. 2011-2013 között volt iPhone 4S-em amit nagyon szerettem, de aztán Androidra váltottam, amit egy életre megutáltam, és most szeretnék visszatérni az iOS-re. Viszont nem szoktam játszani, illetve nem használok semmi olyan applikációt ami szupererős hardvert igényel. Igazából csak telefonálok, SMS, Viber, Facebook, megnézem az emailjeimet, néha csinálok 1-2 képet, és kb ennyi. Tudom, az 5C csak 8GB-os, amiből ha jól tudom a rendszer elfoglal kb 3 GB-ot. A maradék tárhely bőven elég lenne nekem.
A jelenlegi előfizetésemhez kb 35 ezerért eltudnám hozni az 5C-t, ha meghosszabítom a hűségidőt.
Mit gondoltok?
Az 5S 143 lenne :DDDDDDDDD Nem is értem, hogy miért van ekkora árkülönbség. Direkt megnéztem többször is, ugyan az a csomag, nem néztem félre.
szóval 5S-t semmiképp nem vennék ennyiért, mert 160 körül már van i6
Egyébként nem raknék rá zenét.
A jelenlegi telefonom (HTC One M7) 32GB-os, a képek 500MB-ot foglalnak (kb havonta felszoktam őket tenni a gépre, aztán letörlöm a telóról), az alkalmazások meg 900 MB-ot.
szóval most igazából az 5C-n és a 6-on gondolkodom
ha csak ilyen alap dolgokra használom, mint amiket felsoroltam, akkor észrevenném a teljesítménybeli különbséget?
iOS > Android
Szerintem ezzel mindent leírtam. Teljesen megéri, ennyiért meg ajándék, ráadásul még MINIMUM 3 évig gond nélkül használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!