Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5c-t vettem egy aukció...

Iphone 5c-t vettem egy aukció portálon, mikor megvizsgáltam láttam hogy van rajta egy pixelhiba (fehér kijelzőn látszik, fehér fény világít) még október végéig garanciális a készülék, szerintetek ilyen esetben mit tesz a szervíz?

Figyelt kérdés
Kicserélik a készüléket vagy először bevizsgálják, vagy hogy működik ez?
2014. aug. 8. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Függő vagy független?

Ha kártyafüggő, pl. T-mobilos, akkor a készülék garanciajegyével be kell menni egy tmobil-üzletbe és ott a szervizhez kell fordulni. Ők megvizsgálják és pár napon belül kapsz egy cserekészüléket.

Ha kártyafüggetlen, akkor Almárium vagy Istyle Andrássy út.

Bevizsgálják és pár napon belül cserekészülék.

2014. aug. 8. 01:19
 2/4 A kérdező kommentje:
független,és az számít ilyenkor vajon,hogy kéz alól vettem? Csak pl érdekelne hogy ő miért nem vitte szervizbe ha kapott volna helyette újat. mondjuk utána néztem és hivatalosan okt végéig él a garancia rá... az érdekelne még hogy ha benthagyom kapok addig valami cserekészüléket?
2014. aug. 8. 01:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kapsz cserekészüléket.
2014. aug. 8. 02:04
 4/4 anonim ***** válasza:
így van, ideiglenest nem kapsz, de ez önmagában garis dolog. hogy az előző tulaj miért nem vitte, nem tudni. vagy nem zavarta őt, nem volt vele tisztában, mennyi idő is ez, vagy például az is lehet, hogy van egyéb sérülése a telónak, amit még te sem vettél észre, és úgy már nem cserélnék. 1 próbát azért természetesen megér.
2014. aug. 8. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!