Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire erdemes tovabb...

Mennyire erdemes tovabb kinlodnom az iPhone 4S-emmel ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Napi 2x merul le ugy, hogy letettem az asztalra & nem hasznalom, csak ha tel./sms van. Beszelgetes kozben merul a legjobban.. Mar 4 x volt akksi csere, felesleges programok nincsenek rajta, van hozza kulso akksim, de mar hidegrazasom van, hogy azt is viszem magammal mindenhova. Megnezettem, nem tudjak, mi a baja, lassan 3 eves keszulek. Bajlodjak vele vagy erdemes lenne lecserelni? Ismerosom szerint ez teljesen normalis, ha igy merul, pedig nem fut a hatterben semmi, mindent bezarok.

Samsung S3-on gondolkoztam meg.

2014. aug. 10. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez nem normális, bár 4S akkuját sok kritika érte, de ennyire azért nem gyenge. Ha rosszak a térerőviszonyok nálatok, akkor jobban igénybe veszi az akkut (de ennyire annak sem kéne drasztikusnak lennie), alighanem valami gond az alaplappal lehet.

SGS3-at nem javasolnám, eljárt már felette az idő, és legfrissebb szoftvere erre csak rátett egy lapáttal.

2014. aug. 10. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi! Milyet nezzek helyette? iPhone-t mar nem szeretnek. Sony-m volt, nem szeretnek, Nokiat sem :(
2014. aug. 10. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen árkategóriában?
2014. aug. 10. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
70-80.000
2014. aug. 10. 21:54
 5/5 anonim válasza:
LG G2 VEGYEL
2014. aug. 11. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!