Mennyire erdemes tovabb kinlodnom az iPhone 4S-emmel ebben az esetben?
Napi 2x merul le ugy, hogy letettem az asztalra & nem hasznalom, csak ha tel./sms van. Beszelgetes kozben merul a legjobban.. Mar 4 x volt akksi csere, felesleges programok nincsenek rajta, van hozza kulso akksim, de mar hidegrazasom van, hogy azt is viszem magammal mindenhova. Megnezettem, nem tudjak, mi a baja, lassan 3 eves keszulek. Bajlodjak vele vagy erdemes lenne lecserelni? Ismerosom szerint ez teljesen normalis, ha igy merul, pedig nem fut a hatterben semmi, mindent bezarok.
Samsung S3-on gondolkoztam meg.
Ez nem normális, bár 4S akkuját sok kritika érte, de ennyire azért nem gyenge. Ha rosszak a térerőviszonyok nálatok, akkor jobban igénybe veszi az akkut (de ennyire annak sem kéne drasztikusnak lennie), alighanem valami gond az alaplappal lehet.
SGS3-at nem javasolnám, eljárt már felette az idő, és legfrissebb szoftvere erre csak rátett egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!