Szerintetek Iphone 6-ot vagy 6s-t vegyek?
Figyelt kérdés
Mindenképp új telót szeretnék,és nem tudom,hogy melyik érné meg jobban. 6s-re mondjuk szűkösen van pénzem nagyon,de ha jobban megéri azt venni akkor összeszedem rá.
Szóval szerintetek melyik éri meg jobban?
LEGALÁBB 3-4 évig nem szeretnék új telót, szóval hosszútáv érdekel.
2015. nov. 7. 23:28
11/13 argyus válasza:
Üdv! Én is ugyan ebben a cipőben jártam mint te, de végül sikerült választanom, az iPhone 6S 64GB mellett döntöttem.
Sokkal gyorsabb a telefon A8 helyett A9 es procit kapott amitől még 1 x olyan gyors lett a telefon,kapott 3D touch ot, jobb lett a kamerája, kapott vakut, erősebb lett a telefon háza, azaz már nem hajlik meg a farzsebedben ha ráülsz :)
Én a helyedben 6s Et vennék minden féle képpen :)
13/13 anonim válasza:
Egyebkent lehet ra kotni biztositast, ami kb. havi 2500ft es ha eltorik vagy beazik kicserelik egy ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!