Mayacska maja kérdése:
Milyet vegyek, szerintetek?
Figyelt kérdés
Idaig volt egy samsung galaxy s3 telefonom, egy samsung galaxy s5 mini,amit anyukamnak adtam es vettem magamnak egy iphone 4s-t mert az emberek szerint az egy nagyon jo telefon, hat tapasztalatim szerint nem.. nagyon kicsi es neha neha elegge lassan tolt be dolgokat most fogalmam sincs milyen telefont vegyek.. vegyek egy iphone-t vagy samsungot? milyet? nos,mindegy milyet veszek mert egesz nyaron dolgoztam es azt a penzt felre raktam, kaptam szulinapomra nagyiektol es anyuektol, es anyu azt mondta ha ugy van potol..csak egy jo telefont szeretnek, de nem tudom milyet..esetleg valakinek tapasztalatai?2015. okt. 22. 15:10
1/10 anonim válasza:
Mennyi max keret?Nem az iPhone rossz a 4s öreg telefon már.
2/10 anonim válasza:
Persze hogy az emberek szerint az iPhone 4s jó telefon, mert sokan csak a márkát nézik, magát a telefont nem! :D
De amúgy igen, ha leírnád a max. keretet, amit rászánsz, nagyon jókat tudnék ajánlani!
3/10 A kérdező kommentje:
hat van 350 eurom, felreteve ( mar regota gyujtom nehogy azthiggyetek hogy nagykepu vagyok vagy barmi) es ha valami olyan van meg ad anyukam es apukam :) de nem hinnem hogy ennel nagyon sokkal dragabb lenne egy telefon.. 350 euro az 110.000 forint..
2015. okt. 22. 17:12
4/10 A kérdező kommentje:
Es ha nem eleg, akkor vehetem abonamenttel is
2015. okt. 22. 17:14
5/10 anonim válasza:
Kizo véleményére én nem adnék a helyedben nem azért rossz az a 4s mert az Apple szart ad el hanem mert egyszerűen már régi telefon(iPhone 6 tulaj).A következő telok között nézzél szét:Samsung Galaxy s5,lg G4(ha drága lenne G3),Sony Xperia z3 compact,Huawei p8,ha nem csak android akkor lumia 930 esetleg iPhone 5s.
6/10 A kérdező kommentje:
az egyik baratnomnek huawei van es hat, nem a legjobb, egy fel ev alatt alig erinkezik
2015. okt. 22. 18:25
7/10 anonim válasza:
Nekem is Huawei van (P7), és semmi gondom vele, nagyon jó, de a P8 normális webáruházból 112 000 Ft legolcsóbban, ha belefér, vagy pedig még Sony Xperia Z2 vagy LG G3 32GB. Ha viszont esetleg kipróbálnád a Windows Phone-t, akkor egyértelműen Lumia 930! Az iPhone-nál 70%-ban csak a márkanevet kell megfizetni, arra jó, hogy ha menőzni akarsz vele, de ha tényleg használni is akarod, akkor nem ajánlom, legalábbis ár-érték arányban nagyon rossz, a reális érték háromszorosába kerül!
8/10 anonim válasza:
Persze,az igényes anyaghasználat,stabil rendszer és 3-4 éves életciklus is csak a márka...
9/10 anonim válasza:
Nem olyan jó az iPhone én egy év után eladtam az 5S-met és nem bántam meg, mert nem szerettem. Z3, Nexus 6 ezek érik meg.
10/10 A kérdező kommentje:
Kizo7 koszonom igazad van :)
a tobbieknek is koszonom szepen :)
2015. okt. 22. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!