Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Iphone 6-ot vagy...

Szerintetek Iphone 6-ot vagy 6s-t vegyek?

Figyelt kérdés

Mindenképp új telót szeretnék,és nem tudom,hogy melyik érné meg jobban. 6s-re mondjuk szűkösen van pénzem nagyon,de ha jobban megéri azt venni akkor összeszedem rá.

Szóval szerintetek melyik éri meg jobban?

LEGALÁBB 3-4 évig nem szeretnék új telót, szóval hosszútáv érdekel.

2015. nov. 7. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Nincs sok különbség. Mindkettő kibírja akár 5 évig is.
2015. nov. 7. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
61%
ha ossze kell szedned ra a penzt, akkor egyik sem, ez nem a te markad.
2015. nov. 7. 23:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél 6s-t.
2015. nov. 7. 23:36
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Ennél már csak az viccesebb, ha hitelre vesznek telefont.
2015. nov. 7. 23:37
 5/13 A kérdező kommentje:

6s szerintem irracionálisan drága,ahhoz képest,amennyivel

jobb a 6-nál szerintem, úgyhogy szerintem 6-ot veszek és majd pár év múlva megveszem az éppen legújabbat.

2015. nov. 8. 00:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak 16 gigásat ne vegyél, mert nem lesz elég.
2015. nov. 8. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"mondjuk szűkösen van pénzem nagyon"

Arra nem gondolsz, hogy ha véletlenül leejted az iPhoneodat, és megreped a kijelzője, megsérül a hátlap, stb., akkor mennyi lehet a javítás költsége?

iPhone 6 szervizköltségek

Érintő és kijelző modul csere: 34.990 Ft

Hátlapcsere: 39.990 Ft

Persze rakhatsz a telefonra egy védőtokot, rakhatsz rá karcoktól védő fóliát, de akkor semmit se fogsz látni magából a készülékből szinte a kijelzőn kívül, még a hátán lévő alma logót se.

2015. nov. 8. 13:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"akkor semmit se fogsz látni magából a készülékből szinte a kijelzőn kívül, még a hátán lévő alma logót se." - nem értem, miért kell ezt írni. Nem a kijelző a lényege?.... Eszem megáll. Nekem tokban van, anti-spy védőfóliával (vastag és fekete) a tok vastag szilikon és igenis ütésálló és nekem jó hogy nem látszik az alma mert így a többség nem látja hogy milyen telefon és így nem szólnak be az irigykedők. Mert ha s6edge-et vennék elő akkor nem baj, de ha az alma kilátszik akkor fúúúúúj újgazdag kocs-ög, burzsuly, az ember már elő sem veheti - nem fura?

de! Ki az a hulye aki azért használ iphone-t hogy az almát lesse a hátlapon? Vagy magát a telefont lesse?.... AZ nagyon kretén.

Kérdező, sima hatos is jó, azt is tudod még 3-4 évig használni. De az s-es tényleg túl van árazva, ha sürgősen kellen váltanod, jó a hatos, ha tudsz várni akkor S. Bár nem sokat megy majd le az ára, max 1-2%ot, vagy aki vette hitelre, és megszabadul tőle mert nem birja fizetni vagy akitől lopák azok beadják a használtgsm-be és ott sokkal olcsóbban adják, de egyáltalán nem biztos hogy azzal lesz telefonod mert lehet hogy egy pár héten belül a rendőrség jön érted mert pl lopott volt vagy csak egyszerűen letiltják szóval az necces.

2015. nov. 8. 14:03
 9/13 anonim válasza:

Szerintem mindenkeppen 6s-t vegyel, ha mar ilyen arban megengedhetsz magadnak egy telefont.

Nagyon jo telo, elkepesztoen szep kepet keszit, latod a szorszalakat a kezeden pl. meg nem akarom itt leirni, de en nem bantam meg, hogy vettem egyet.

A tok az hulyeseg amit irt valaki, teljesen szep es esztetikus tokban is, akar ha kell akkor kuldok linket, hogy en milyet vettem, elolapra foliat, meg hatuljara tokot. Nagyon jok es nagyon szep igy is a telefon benne.

2015. nov. 9. 15:47
 10/13 anonim válasza:
Amugy miert lenne tularazva? Ennyi volt szerintem a 6 is amikor kijott. Sot most 619 font egy 6s 64gb. De a 6s 16 gb kb. 560 font (nem tudom mert en 16ost alapbol nem vettem volna szal ez kb. ar) es ennyi most egy sima 6-os 64 gb -os is.
2015. nov. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!