Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen készüléket vásároljak?...

Milyen készüléket vásároljak? Max.30. 000 HUF-ért.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régi Nokia 2630-as készülékem a végét járja. Nyomógombjai nem működnek, hangszórója se tökéletes.

Egy új készülék vásárlásán gondolkozok.

Számomra a következő tulajdonságok a fontosak:

- Lehetőleg szétcsúsztatható legyen, nem kell túl kerek szélek

- MP3 lejátszás

- FM rádió

- Bővíthető memória

- Fülhalgató csatlakozása

- Olcsó! (Mondjuk 30.000 HUF alatt)

Ilyesmiket néztem:

Samsung U600 - [link]

Bár e véleményt nem igazán értem:

"A mellékelt fülesen egy darab felvevőgomb található, nem szedhető ketté, ezért saját jack dugós headset használatára nincs mód."

Ezek szerint fejhallgatót nem lehet mást hozzádugni? Vagy csak a headsetre vonatkozik ez?

Ti, miket tudnátok ajánlani? Melyikeket vennétek?

2010. márc. 18. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:

ha rá tudsz szánni kb 5-6ezret akkor vegyél samsung u900-at

[link]

2010. márc. 18. 13:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Az USB-t elfelejtettem :D
2010. márc. 18. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mire lenne használva!És szerintem egy 20-25 ért már lehet egy jót szerezni ami szépen fel van szerelve bár a rádiót már nem mindbe teszik bele de inkább nokiát ajánlom...(szétcsúsztathatót nagyon drága szereltetni az enyémet 17.000 ért akarták)
2010. márc. 18. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
U600 at nehogy vegyél!!!nekem volt,hihetetlen lassú,főleg amikor memókártyában böngészel..szakállad nő ráadásul az érintőgombja is tré.ugye 30 ért akarsz 9 ezret rádobsz máris Nokia 5230 [link] k*rvajó 3.5 ös jack fülescsati..3.2" érintőképernyő...de ha ezt túl drágának találod [link] Samsung S5230 ez is jó.Am az u600 nak a t-mobilnál most olyan 12 ezer körül alakulhat az ára,én 24 ezerért vettem anno 2008 ban.
2010. márc. 19. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
a Samsung S5230 30 ezer
2010. márc. 19. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
nem ovlastam el a kérdést de vibrátort
2010. ápr. 9. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!