IPhone 4S telefon jó videózásra, fényképezésre, zenehallgatásra, játékok futtatására? Van valakinek már ilyen? Karácsonyra kérnék egy ilyet, de előtte visszajelzésekre lennék kíváncsi a készüléket illetően.
Héhé, oké, nem villogni akartam a kérdésemmel, pont azért érdekelt, hogy minnél jobban megkíméljem az ajándékra szánt pénzét a szüleimnek, ha jobb telefont kapok olcsóbban.
Melyik telefon van jobb, vagy legalább annyira jó, mint most ez az új iphone? És árban is barátságosabb?
Könyörgöm egyszer mondjátok már meg, hogy mivel tud többet pl.: az S2 (és ne gyertek már megint a testre szabhatósággal!!!)
Az iPhone 4S ma a leggyorsabb okostelefon, a kamerának a képe pedig jobb mint az itt felsorolt készülékeké, kevesebb rá a vírus, több az alkalmazás, a kamera jó ha remeg a kezed, nagyobb a felbontása a képernyőnek mint az itt felsorolt készülékeké, nem egy műanyag fedeles sz@art kapsz mint pl.: az S2-nek.
Egyszóval minőségi készüléket kapsz a pénzedért, MEGÉRI!!!
már unalmas, de tessék:
nagyobb kijelző, bt file share, flash, usb otg, emberi ár, micro usb, hdmi, nem 4 éve ugyanúgy kinéző oprendszer, 1GB ram, FM rádió, nagyobb akksi
nagyobb kijelző: Minek ha rossz a felbontás? Nézd közelebbről!
bt file share: Hogy küldhessed jogtalanul a zenéket stb...?
flash: A jövőben már alig lesz rá szükség (mi az amit nem tudsz használni iPhone-on flash nélkül?)
usb otg: Minek?
emberi ár: Pénztárcától függ, az egy dolog, hogy neked nem telik rá...
micro usb: Minek?
hdmi: Nem biztos, hogy olyan TV-je van, de lehet rá venni csatlakozót.
nem 4 éve ugyanúgy kinéző oprendszer: Nem néz ki ugyan úgy, nem tudom miről beszélsz.
1GB ram: Hiába ha az iPhone 4S ma a leggyorsabb
FM rádió: Ok ez tényleg hiba, de nem eget rengető.
nagyobb akksi: Így is, úgyis naponta töltöd max. az iPhone-t kevesebb ideig... :P
nagyobb kijelző: Minek ha rossz a felbontás? Nézd közelebbről!
Minek? Mondjuk, mert jobb vele netezni meg filmet nézni, kezelni is nagyobb élmény. Amúgy jó az a felbontás. De a ez zavar, akkor ott a Sensation, annak ugyanakkora, mint a szifoné.
bt file share: Hogy küldhessed jogtalanul a zenéket stb...?
Apple termékekre nem jogtalan küldeni? Mert azokra persze lehet. A képeim, amiket a kamereval lövök meg nem hinném, hogy jogtlalanok.
"usb otg: Minek? "
Pendrive-ot néha jó rádugni
"emberi ár: Pénztárcától függ, az egy dolog, hogy neked nem telik rá... "
Nekem telik rá, de nem adok ki kétszer annyit kevesebb tudásért egy divatos logo miatt.
"hdmi: Nem biztos, hogy olyan TV-je van, de lehet rá venni csatlakozót. "
Nem telik olyan tv-re?
"nem 4 éve ugyanúgy kinéző oprendszer: Nem néz ki ugyan úgy, nem tudom miről beszélsz. "
De. Csak annyi változott, hogy lehet kitenni hátteret is.
"1GB ram: Hiába ha az iPhone 4S ma a leggyorsabb"
Nem gyorsabb az S2-nél. Sőt a beállításokba például később lép be.
"flash: A jövőben már alig lesz rá szükség (mi az amit nem tudsz használni iPhone-on flash nélkül?)"
Dehogynem, a html5 sem jobb nála, sőt egyelőre rosszabb. És még kitudja mennyi idő, mire elterjed.
amúgy: online filmeket nézek, beágyazott videókat, más videómegosztókat a youtube-on kívül, kliens nélkül jobban szeretem használni a youtube-ot is. A flash nagyon hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!