Vettem egy Telenor One toucs készüléket. Olyan kérdésem van vele kapcsolatban hogy amikor kivettem az akkumulátort akkor hova tűntek el azok a képek amiket kamerával csináltam? Végleg el tűntek vagy valahol meglehet őket találni?
Ha fotózás közben vetted ki az aksit akkor azt a képet amit akkor csináltad azt tuti buktad. A többinek meg a galériában kell lennie. Vagy fájlkezelővel megkeresed az sd kártyán a dcim mappát.
Elég nagy hülyeség lenne ha az aksi kivételétől eltűnnének az elkészített képek.
csak úgy random kivenni az akksit az olyan, mint szó nélkül kihúzni egy pendrive-ot a számítógépből. valószeg minden oké lesz, de előfordulhat, hogy nem.
ha a rendszer éppen csinált valamit a képekkel, amikor megszűnt az áram, akkor előfordulhat, hogy emiatt sérültek. mást nem nagyon tudok elképzelni..
Köszönöm a válaszodat. Azért vettem ki az aksit mert lefagyott fényképezés közepén a telefon.Ezt úgy képzelt el hogy a fényképezés közepén és világított a vaku is.Kikapcsolni nem tudtam és ezért kellett kivennem.Erre meg ez lett belőle.
De azért még egyszer köszi.
hát sajnálom, előfordulhat ilyesmi.
legközelebb csinálj mentéseket a gépedre mondjuk hetente. jobb félni, mint megijedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!