Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lenovo A6000 vagy Nokia Lumia...

Lenovo A6000 vagy Nokia Lumia 640? Két évre 0Ft-ért kihozhatnám mind a kettőt. Melyik érné meg átlag felhasználásra, böngészésre néha 1 kicsi játékra?

Figyelt kérdés
Előre is köszi

#Nokia #Lumia 640 #lenovo a 6000
2015. okt. 30. 00:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Általános felhasználásra inkább a lumiát ajánlom, gyorsabb a rendszere. Viszont az alkalmazás, így a játék kínálat is kisebb. Nézz utána, csak akkor választanám a lenovot, hogy ha van olyan android alkalmazás ami nélkül nem tudsz élni, és nem jött ki WP-re.
2015. okt. 30. 00:47
 2/6 anonim válasza:

Én most cseréltem Lumiára, és jobban tudom kezelni, mint az előző androidosomat.

Átlagos telefonhasználó vagyok,ahhoz viszont nekem sokkal egyszerűbb. Az áruház kínálata valóban csekélyebb, de a számomra fontos programokat megtaláltam rajta!

2015. okt. 30. 04:50
 3/6 anonim ***** válasza:
A kettő közül én a Lumiát venném. Nekem nagy megkönnyebbülés a sok éves androidos sz.rakodás után.
2015. okt. 30. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél semmi applikációt letölteni akkor lumia van egy csomó hasznos alkalmazás ami droidrs vande wp dre nem.
2015. okt. 31. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Rövidesen megszűnik a kevés applikáció miatti hátránya is a windows telefonoknak, a windows10 mobile -ra fog frissülni a régebbi, 8.1-et futtató modelleken is az oprendszer.
2015. nov. 1. 21:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Lumia mellett döntöttem és nem bántam meg. Remek akku idő, nincs akadás és könnyű kezelhetőség.
2015. nov. 7. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!