Pár napos szervizes lg g4nek lehetnek mellékhatásai?
Konkrétan 1 hete rendeltem a mobilkereskedésről egy lg g4 készüléket.1 óráig jó volt aztán megadta magát (magától ugrándozott oldalakra,az oldalán rezget a kép..) ,tehát gyári hibásan küldték ki.Rögtön is írtam az oldalnak de nem válaszolt rá...
Visszavittem és közölték velem hogy kicserélik, 1 pillanatra elkérte a boltos csaj a telefon minősítésre,és vicc nélkül a bőr hátlapját 2 helyen is megsértette (benyomta,megkarcolta,lehorzsolta) ,természetesen nem a szemem előtt.. és hát erre ráfogták hogy használt tehát használtnak minősítették ezért már csak a szerviz maradt..
Ebből aszt akartam kihozni hogy 1 ilyen "mocsadék,*****" oldal,eladó üzletnél ha az ember szervizbe adja a készülékjét mire lehet számítani? A telefonnak lesznek e mellékhatása és ha igen akkor mik?
UI:Ha valaki teheti ne a mobilkereskedésről rendeljen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!