Telefon, több napos üzemidővel? Lent.
Hosszú üzemidő, időtállóság, gyorsaság. Ezeknek megfelelő telefont keresek.
Nem akarok álszenteskedni, Apple termékeket nem szeretném megfizetni, Android számomra másról sem szól csak az idegeskedésről. Eddig leghosszabban a Blackbery OS10-et használtam, meglepően nagy elégedettséggel. A WP-t úgy-ahogy meg tudtam szokni, de váltottam.
Lényeg, hogy a telefont akár több, de minimum egy napig tudjam használni, sok telefon, email, VoIP és böngésző használattal.
Szívem szerint Nokia e52 és társai lenne, de sajnos a mai kommunikációs trendekkel tartani kell a szokásokat, ami ezzel nehéz volna.
"Android számomra másról sem szól csak az idegeskedésről"
Ha 2010-ben használtál utoljára Androidot, akkor ezt még meg tudom érteni, ha utóbbi években használtál, akkor meg veled volt a baj.
Árat nem írtál, szóval nem tudom mennyiért ajánljak telefont, de pl. az olcsóbbak közül a Moto E 2015 nagyon jól bírja energiával, vagy ha egy kicsit öregebb, használt flagship-et vennél, akkor LG G2, nekem is ez van, használtan kb 50k-ért kapsz egy tökéletes állapotút, ami még lehet garanciális is, és nagyon komoly telefon.
Csak hogy az üzemidőről írjak egy kicsit, 36 órája vettem le a töltőről, ez idő alatt 5 órát ment a kijelző (azaz 5 órát aktívan használtam is), ez az 5 óra azt jelenti, hogy folyamatosan ment a netezés, böngésző, email, meg ilyenek, és még mindig csak 43%-on vagyok.
Legtöbb telefon jó ha 4 óra kijelzőidőt tud 24 órán belül.
A G2-vel szemeztem is, de a kijelző sárgulása elbizonytalanított.
Ami egyelőre szóba jöhet az a Z30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!