Szerintetek melyik jobb telefon? -Samsung Galaxy s6 edge+ -Samsung Galaxy note 5 edge -Iphone6s Plus INDOKLÁSSAL
A hármas vagyok, szerintem az s6 edge lenne a legjobb, nekem nagyon tetszik, de jelenleg nincs rá pénzem.
Az előző válaszával nem értek egyet teljes mértékben. Ha azt mondod hogy az s6 akadozik, elhiszem, lehet hogy tipushiba, nekem s5öm van kb 1500 képpel és pár videóval, nekem hiba nélkül működik. Elötte s3mam volt, azzal tényleg volt 1-2 gond de csak az utolsó pár hónapban.
Csak megsúgom, hogy létezik Note 5.
Edge plus-t pedig a szolgáltatók is értékesítenek már. Hamarabb megérkezett, mint az 6S Plus.
Igazából ez a te döntésed. Mind három telefon külön világ.
Az valóban igaz, hogy a samsungoknak betegsége a lassulás és lefagyás , azonban ez inkább a kivehető akkumlátorosokról mondható el.
Nekem Edge Plusom van, imádom az arany színét, a különleges ívelt designt , 1 hónapja van meg, kifogástalan a telefon.
Az iphone mára egy presztízs lett , semmi más. A használók 80% ki sem használja a tudását, mert képtelen rá.
Szerintem nem egy gyerekeknek való telefon...
Döntsd el , hogy Ios rendszer vagy android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!