Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Ace4-ről? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval, karácsonyra fogok kapni egy telefont, ez lesz életem 1. telefonja.(13/f) Lehetőleg előnyöket, hátrányokat írjatok. Azt tudni kell hogy nem vagyok otthon ezekben a telefonos témákban. Régebben anyától, apától elkértem a telefonját hogy játszhassak vele, de már várom hogy én is kapjak egy sajátot! Elsősorban netezésre használnám, (facebook, youtube, twitch.tv) stb.. Ezekre megfelelő? Illetve játékokra mennyire alkalmas?2015. okt. 26. 16:03
1/2 anonim válasza:
Nekem samsung galaxy ace 4 telefonom van már egy éve majdnem,de nem lassult be még soha pedig egész nap neteztek meg játszok rajata. Én nagyon ajánlom (nekem is ez az első telefonom.)
2/2 anonim válasza:
nekünk is az van egy éve már 3 db. semmi gond nincsen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!