Az iPhone6 plus, Samsung vagy a Sony telefon a jobb?
Galaxy S6, fele annyi mint az ájfón, de cserébe kétszer annyit tud.
az ájfón csak presztízs telefon, ott nem a tudást fizeted meg, csak azt, hogy ha ilyen telefonod van akkor teljes értékű embernek számítasz -mint ahogy ezt az ájfón tulajdonosok sugallják.
ja és majd mindjárt jönnek az ájfónisták, és jól leugatnak engem, hogy me' má' milyen jogon képzelem ezt, hogy fikázom ezt a telefont :D
Na akkor megmondom én mi a helyzet:
Az iPhone egy rakás sz.r, de költhetsz rá 300 ezer forintot. Hozzáértők nem vesznek iPhone-t, legfeljebb egy elkényeztetett nyolcadik osztályos plázap.csa, a hozzá illő hátlappal.
A Samsungnak bib.sszottul erős hardvere van, de elég instabil. Ha gépre csatlakoztatod, már az megterhelő feladatnak bizonyul a legtöbbnek, plusz a leghülyébb szoftveres hibák nagy választékban találhatók meg rajtuk.
A három közül egyedül a Sony jó. Sony telefonban én még nem csalódtam. Olvass utána, és rájössz, hogy miért jobb a felsoroltaknál.
BlackBerry? A BlackBerryvel vigyázz, nem az aminek látszik. Nem biztos hogy arra való, mint amire te használnád...
Az iPhone jó telefon, csak Magyarországon nagy adót, meg vámot kell fizetni rá. + Fizetés a nullán van.
Külföldi fórumokon nem ócsárolják ennyire, sajnos a pénz csak úr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!