Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék venni egy Samsung...

Szeretnék venni egy Samsung Galxy S6 telefon de nem tudom, hogy milyen előfizetéssel vagy kártyásan vegyem és hol érdemesebb?

Figyelt kérdés

Jelenleg feltöltő kártyás vagyok ezért nem vagyok otthon a témában, hogy melyik előfizetés a jobb.

Nem beszélek sokat, és netezni is inkább wifin keresztül szoktam.

Jól gondolom, hogy előfizetéssel sokkal drágábban jövök ki mintha megvenném a készüléket?

2015. okt. 23. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Én csak kártyafüggetlenül veszek telefont. Lehet, hogy nem olcsóbb, de később még hasznos lehet.

Pl ha másik szolgáltatót is használnál, vagy ha el akarod a későbbiekben adni.

2015. okt. 23. 21:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Én is így vagyok vele, csak egyszerre 150e. ft-ot nem tudok kiadni egyenlőre. Többet keresek havonta mint a telefon nem ez a gond, csak mindig elköltöm. :(
2015. okt. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!